Akbank Mobil Yükle ve Akbank internet bankacılığı işlemlerine hemen başla. Akbank Mobil Açılmıyor güncelleme nasıl yapılır işte detayları.

Akbank mobil yükle işlemini gerçekleştirmek oldukça kolaydır. Şu aşamaları izlemeniz uygulamayı yüklemek için yeterli olacaktır;

  • İndirmek istediğiniz cihaz apple marka ise app store, android cihaz ise google play store mağazalarına giriş yapmalısınız.
  • İkisinde de arama alanı vardır. Bu arama alanını bulmalısınız.
  • Arama alanına Akbank mobil uygulama yazmanız gerekmektedir. Yalnızca Akbank yazdığınızda bile uygulama zaten ilk baştaki seçenekler arasında yerini alacak ve gözünüze çarpacaktır.
  • Daha sonra uygulamayı indirmek için üstüne tıklamalısınız.
  • Akbank mobil uygulama sayfası açıldıktan sonra karşınıza indir butonu çıkacaktır.
  • İndir butonuna tıkladıktan sonra yükleme işlemi başlayacaktır.
  • Yükleme %100 olduğu anda uygulama otomatik bir şekilde telefonunuzda yerini alacaktır.
app-store indir
google-play indir

Bu aşamaları uygulayabilmek için mobil veri ya da wifi olması gerektiğini unutmamalısınız.

Akbank Vadeli Hesap Faiz Oranları

Akbank Chip Para Nasıl Kullanılır?

Akbank Kredi Erteleme 2021

Akbank Mobil Açılmıyor

Akbank Mobil Açılmıyor

Akbank mobil açılmıyor ise ilk dikkat etmeniz gereken uygulamanın güncellemesini yapıp yapmadığınız olmalı. Uygulama güncel değilse eski sürümü kullanılmadığından dolayı açılmayabilir. Bundan dolayı indirdiğiniz mağazaya girip güncelleme kontrolü yapmalısınız. Eğer güncelliğinde bir problem yok ise o zaman uygulamayı telefonunuzdan silip tekrar indirmeyi denemelisiniz.

Akbank Direkt İndir

Akbank direkt indir işlemi aynı Akbank mobil uygulamasını indir işlemine benzemektedir. Telefonunuzda bulunan mağazalardan arama kısmına Akbank direkt mobil uygulaması için arama yapıyorsunuz. Daha sonra istediğiniz uygulamanın üzerine tıklayıp o uygulamaya ait sayfayı açıyorsunuz. Karşınıza indir butonu çıkacaktır. Bu butona tıkladıktan sonra otomatik indirme işlemi başlayacaktır. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra uygulama telefonunuzda yerini alacaktır. Bu indirme işlemi içinde mobil veri ya da wifi olmak zorundadır.

Akbank 5000 TL Faizsiz Kredi

Akbank QR Kod ile Para Çekme

Akbank FAST Nasıl Yapılır

Akbank Mobil Güncelleme

Akbank mobil güncelleme işlemi için indirme işlemini gerçekleştirdiğiniz mağazaya girmelisiniz. Daha sonra uygulamalarım kısmı olan yere tıklayıp telefonunuzda mevcut olan uygulamaları bulmalısınız. Bu uygulamalar arasından Akbank mobil ‘i bulup üzerine tıkladığınızda kendi sayfası karşınıza çıkacaktır. Eğer güncelleme geldiyse hemen fotoğrafının alt kısmında güncelle diye bir buton ile karşı karşıya geleceksiniz. Güncelle butonuna bastıktan sonra otomatik bir şekilde güncelleme işlemi yapılacaktır. Bu işlem içine yine mobil veri ya da wifi olmak zorundadır.

İstanbul Kart İndir

İş Bankası Mobil İndir

Comments are closed.