Anıtkabire nasıl gidilir hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Kızılaydan Anıtkabir’e nasıl gidilir ego işte detaylar.

Anıtkabire nasıl gidilir sorusu sıkça merak ediliyor. Türkiye’nin Başkenti Ankara’da yer alan Anıtkabir’e uçak, otobüs ya da özel araç ile gidebilirsiniz. Uçak ya da otobüs ile gitmeyi düşünüyorsanız internet üzerinden firma seçerek biletinizi alabilirsiniz.

Kızılaydan Anıtkabir’e Nasıl Gidilir ego

Kızılaydan Anıtkabir’e Nasıl Gidilir ego

Kızılaydan Anıtkabir’e nasıl gidilir ego sorusu da yine oldukça sık merak ediliyor. Adım adım soruya yanıt vermek gerekirse de;

  • Kızılay meydanında yer alan metroya binerek Tanoğan durağında inip gidebilirsiniz. Kısa bir yürüme mesafesi bulunuyor.
  • Yine Kızılay meydanında yer 264, 203, 204, 264, 256, 257, 362, 366, 370,376, 410, 545, 323, 230, 285 alan 221-3, 220-3, 202-3, 340, 341 ve 330 No’lu otobüs hatlarını kullanarak da doğrudan Anıtkabir’e ulaşabilirsiniz.
Kızılay Anıtkabir arası kaç km

Kızılay Anıtkabir arası kaç km

Kızılay Anıtkabir arası kaç km sorusuna yanıt vermek gerekirse ortalama 3 kilometre kadar olduğunu söylemek mümkündür. Metro ile yolu kısaca gidebilirsiniz. Ancak genelde yürüyerek de ulaşmak mümkündür.

Kızılaydan tandoğana nasıl gidilir?

Kızılaydan tandoğana nasıl gidilir?

Kızılaydan tandoğana nasıl gidilir diyorsanız da yukarıda ifade ettiğimiz gibi bunun için Kızılay meydanında yer alan metro hatlarını kullanabilirsiniz. Metroya bindikten sonra Tandoğan durağında inip ulaşabilirsiniz.

Çubuktan Anıtkabir’e Nasıl gidilir?

Çubuktan Anıtkabir’e Nasıl gidilir?

Çubuktan Anıtkabir’e nasıl gidilir sorusuna yanıt arayanlar da mevcuttur. Çubuk ile Anıtkabir arası tam 42 kilometredir. Buradan ticari taksiler ile Anıtkabir’e geçebilirsiniz.

Pursaklardan Anıtkabir’e nasıl gidilir?

Pursaklardan Anıtkabir’e nasıl gidilir?

Pursaklardan Anıtkabir’e nasıl gidilir diyenler doğrudan EGO otobüs hatlarını kullanabilirler. Pursuklarda yer alan 484 –Pursuklar-Teknikokullar otobüsü ile doğrudan Anıtkabir’e ulaşabilirsiniz.

Sıhhıyeden Anıtkabir’e Nasıl gidilir

Sıhhıyeden Anıtkabir’e Nasıl gidilir

Sıhhıyeden Anıtkabir’e nasıl gidilir diyenler yine metro hattını kullanabilirler. Sıhhiye metro istasyonuna ulaşıp Kızılay yönüne giden metroyu kullanmanız gerekiyor. Kızılayda inip aktarma yapmalısınız. Aktarma için Kızılay’da indikten sonra Ankaray-Aşti tarafına giden Ankaray’a binerek Anadolı Bulvarı durağında inmelisiniz. Burada indikten sonra kısa süreli bir yürüme mesafesi kalıyor.

Aştiden anıtkabir’e nasıl gidilir?

Aştiden anıtkabir’e nasıl gidilir?

En çok araştırılan bir diğer soru ise Aştiden anıtkabir’e nasıl gidilir sorusudur. Bu noktada Ankaray ya da ticari taksi seçenekleri mevcuttur. Aşti otogarında yer alan ücretsiz servislerin güzergahında Anıtkabir yer almadığı için bunlar kullanmanız mümkün olmuyor. Direk otogardaki ticari taksilerden birine binerek Anıtkabir’e gitmek istediğinizi söylemeniz yeterli olacaktır.

Ankara Millet Bahçesi Nerede

Turkcell Platinum Park Nasıl Gidilir

Ankara Altınköy Nasıl Gidilir

Comments are closed.