Ücretsiz Ateş ve Su 1 indirme linkini güncel olarak sizlerle paylaşıyoruz. Ateş ve Su 1 ücretsiz oynama linkini birlikte inceleyelim.

Ateş ve su 1 indir, nasıl indirilir gibi soruların yanıtları oldukça sık araştırılıyor. Ateş ve su oyunu 1 seçeneğini Windows ve Android 1.4 için APK olarak indirebilirsiniz. Çeşitli oyun siteleri bu sürümü ücretsiz şekilde sunuyor. İstediğiniz masaüstü ya da mobil cihazınıza hemen ücretsiz indirerek kolayca oyuna katılabilirsiniz.

Bazı oyun indirme sitelerinde hileli apk seçeneği ile sunuluyor. Aynı zamanda Google Play Store mağazasında ve App Store’de de oyunun ücretsiz sürümleri mevcuttur. Mobil cihaz türünüze göre oyunu hemen indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.

app-store indir
google-play indir

Ateş ve Su oyna

Ücretsiz Ateş ve Su 1 indir

Ateş ve su oyna seçeneğine ulaşmak için oyunu cihazlarınıza indirmeniz gerekebilir. Aynı zamanda bazı oyun sitelerinde online oyun olarak da sunuluyor. En sevilen macera oyunlarından biri olduğu için de sıkça tercih ediliyor. Oyunun farklı versiyonları bulunuyor. Oyunun İngilizce ismi ise Fireboy & Watergirl olarak biliniyor. İster tek kişilik ister iki kişilik oynanabilir.

Ateş ve su 2

Ateş ve su 2

Ateş ve su 2 oyunu PC üzerinden iki kişilik olarak oynanabiliyor. Oyunun ilk versiyonundan sonra ikinci versiyonu olarak piyasaya sürülmüştür. Oyunun bu bölümünde ilk levele göre daha risksiz bir düzen hakimdir. Risksiz olsa da yine birinci oyuna nazaran daha fazla zaman aldığını söylemek de yanlış olmayacaktır. Bu bölümde oyundaki Fireboy karakterine Watergirl karakterine göre daha çok iş düşüyor.


Daha fazla ilgili içerik;


Ateş ve su 3

Ateş ve su oyununun üçüncü serisi Ateş ve su 3 olarak karşımıza çıkıyor. Diğer bölümlerine göre daha macera dolu bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Üçüncü bölümde Ateş karakteri yine daha yoğun çalışıyor. Lavlarla ve benzeri çok sıcak şeylerle başa çıkmaya çalışan Ateş’in yanı sıra Su karakteri de yetenekli halleriyle serinletmeye devam ediyor.

Ateş ve su 5

Ateş ve su 5 oyunu ise iş birliği ile sunulan bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Bu bölümde elmas dolu tapınakları keşfediliyor. Bu keşfi yaparken bulmacaları çözmeniz ve tüm tuzaklardan kaçınmanız bekleniyor.

Ateş ve su 6

Ateş ve su 6

Ateş ve su oyunu güncellenerek 6 olmuştur. En son sürüm olan Ateş ve su 6 görselleri yukarıda bulunmaktadır. Ateş ve su 6 oynamak isteyenler için yukarıda makalemizin içerisinde Ateş ve su 6 oyna linki bulunmaktadır.