Bayilik veren marketler 2024 yılı için belirli olup istediğiniz şekilde başvurup bayilik alabilirsiniz. Bayilik veren marketler şu şekilde sıralanabilir.

  1. CarrefourSA marketi bayilik veren marketler arasında birinci sıradadır.
  2. SEÇ market bayiliği ise CarrefourSA kadar zor olmasa bile yine de belli oranda şartları bulunur.
  3. Getir bayiliği hem market hem de eve kargo şeklinde olduğu için oldukça ilgi görür.
  4. Ekomini bayiliği almak için ruhsat çıkması biraz zor olabilir.
  5. UCZ market bayiliği açmanız için şarlar aşağıda yer almaktadır.
  6. A101 bayilik almak için linki inceleyebilirsiniz.
  7. Bim bayilik almak için linki inceleyebilirsiniz.

Ekomini Bayilik Ücreti

Ekomini bayilik ücreti için en az 50 bin TL en fazla ise 250 bin TL’ye kadar bir miktar yatırım beklenir. Diğer büyük bayilik veren firmalar gibi isim ücreti istemez. Bu istenen tutar sadece mağazanın hazırlanma aşamasındaki süreçte harcanacak olan ücrettir. Buna göre kişi bu tutarı yetkililere vererek ekomini market sahibi olabilir.

Migros Bayilik Veriyor Mu?

Migros bayilik veriyor mu? Sorusu için bayilik verdiği biliniyor cevabı verilebilir. Ancak Migros market zinciri isim hakkı için çok yüksek bir  ücret istemektedir. İsim ücretine ek olarak marketin  hazırlanması için ayrıca bir ücrete ihtiyacınız vardır. Bu ücretleri verdikten sonra Migros sizin için market hazırlayıp sizi bayiliğine dahil eder.

Seç Market Bayilik Yorumları

Seç market bayilik  yorumları gayet olumlu şekilde yapılır. Seç market son zamanlarda ülkemizde hizmet vermeye başlamıştır. Seç zincir marketleri sunduğu bayilik imkanı ile bir hayli ilgi görüp ülkemizde yerini almıştır. Seç market bayiliği almak isteyen kişiler belirli şartları karşılayıp kısa sürede bu zincire katılabilir.

UCZ Market Bayilik

UCZ market bayilik imkanı ile market sahibi olmak isteyen kişilere hizmet veriyor. Ayrıca UCZ market bayiliği almak isteyen kişilerin 70 bin TL gibi bir ücreti gözden çıkarıp isim ücreti ödemeden market masraflarını ödeyip UCZ market zincirine katılabilir. Bazı bayilik şartları da göz önünde bulundurulup bayilik imkanı kişiye sunulur.


Daha fazla bayilik içeriği;