BİM pizza fiyatı hakkında araştırma yapılıyor. BİM aktüel marketlerde hazır dondurulmuş ürün gurubu içerisinde Bim pizza da yer alıyor.

Hızlı bir şekilde servis edilmek üzere hazır olan bu pizza seçeneklerinin fiyatları yoğun bir şekilde merak ediliyor. Bu noktada her geçen gün fiyatların değiştiğini söylemek mümkündür. En güncel Bim pizza fiyatları için aşağıdaki belirttiğimiz güncel bilgileri inceleyebilirsiniz.

Bim PizzaFiyatları
İnci Pizza 4’lü (880 gr)17,35 TL
Superfresh Pizza King (780 gr)38,90 TL

En İyi Dondurulmuş Pizza ve Fiyatları

En iyi dondurulmuş pizza marka fiyatlarını sizler için derledik. Superfresh 4’lü pizza fiyat ve Lezzethane pizza fiyatlarını hangi market ve mağazadan ne kadara alacağınızı sizlere aktarıyoruz.

  • Carrefoursa 2’li; 55 TL
  • İste Gelsin 780 GR; 95 TL
  • Getir Büyük 4’lü; 100 TL
  • Onur Market 4’lü; 100 TL

Daha fazla Bim market içeriği;


Superfresh Pizza Fiyatı BİM

Superfresh pizza fiyatı BİM marketlerde ne kadar oldu sorusuna yoğun bir şekilde cevap aranıyor. Superfresh markalı dondurulmuş pizza seçeneği tüm Bim marketlerde (780 gr) 38,90 TL olarak satılıyor. Ancak bu fiyat ünden güne revize edilebilir. Mevcut durumda raflardaki en güncel etiket fiyatı böyledir. En yakın Bim şubesini ziyaret ederek kolayca güncel fiyat etiketlerine ulaşabilirsiniz.

BİM 4 lü Pizza Fiyatı

BİM 4 lü pizza fiyatı her Bim market şubesinde aynıdır. Dondurulmuş pizza olarak sunulan seçenekler için fiyatlar ürün bazlı değişkenlik gösterse de şubelerdeki fiyatlar ortaktır. Bu noktada genelde Bim markette en sık satışa sunulan pizza markaları İnci ve Superfresh olarak dikkat çekiyor. Raflarda sürekli yer alan bu iki marka için Bim pizza fiyatları yukarıdaki tabloda belirttiğimiz gibidir. Aynı şekilde Superfresh 4’lü pizza fiyat bilgileri yukarıdaki tablomuzdadır.

Belirtilen fiyatlar her an değişkenlik gösterebiliyor. Bu nedenle en yakın bim market şubesini ziyaret ederek fiyatların güncel durumunu analiz edebilirsiniz.

BİM Pizza Lezzethane

BİM Pizza Lezzethane

BİM Pizza Lezzethane markasına ait pizza seçeneği sıkça tercih ediliyor. Tüm bim marketlerin dondurulmuş ürün rafında yer alan Lezzethane pizzaların fiyatları da sıkça değişebiliyor. Paketleri 4 adetten oluşurken her pizzası ise 240 gramdır. Güncel fiyatlarına ulaşmak üzere en yakın Bim şubelerini ziyaret edebilirsiniz. Genel olarak inci ve Superfresh markalarının pizza seçeneklerine nazaran daha cazip fiyatlı olduğunu söylemek de yanlış olmayacaktır.

2 Comments

  1. Malzemeleri alıp yapmaktansa Bim den pizza alabilirsiniz. Ancak çok güzel bir tad beklemeyin tam fiyat performans ürünü

  2. Bazıları pizzaların fiyat-performans oranının iyi olduğunu ve lezzetli olduklarını belirtirken, bazıları da pizzaların lezzet açısından beklentileri karşılamadığını söylemektedir. Ayrıca, bazı kullanıcılar pizzaların malzeme çeşitliliği açısından sınırlı olduğunu, ancak fiyatının uygun olduğunu ifade etmektedirler.

    Bununla birlikte, pizzaların lezzetini beğenmeyenlerin sayısı, pizzaların fiyatına göre oldukça azdır. Bazı kullanıcılar Bim marketlerinde satılan pizzaların, kalabalık topluluklar veya öğrenci yurtları gibi büyük gruplar için ekonomik bir seçenek olduğunu belirtmektedirler.

Leave A Reply