Bim tavuk fiyatları 2024 sürekli farklılık gösteriyor. Marka bazlı olarak fiyatlar değiştiği gibi BİM aktüel ürün kategorisine giren tavuklar için de fiyatlar değişebiliyor. Bim tavuk fiyatları 2023 Ancak stabil seyreden en güncel fiyatlarını merak edenler için hazırladık.  En güncel tavuk fiyatlarını öğrenmek üzere dilerseniz bim şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

Bim Tavuk Fiyatları
Bim Tavuk Fiyatları
Bim market Piliç Izgara Tava159 TL
Bim market Piliç Parmak Bonfile149 TL
Bim market Piliç Bonfile159 TL
Bim market Piliç Bütün Göğüs95 TL
Bim market Piliç Üst Kanat125 TL
Bim market Piliç Kanat Izgara139 TL
Bim market Piliç Baget84,90 TL
Bim market Piliç Kalçalı But59,50 TL
Bim market Çorbalık Piliç32,50 TL
Bim market İnegöl Köfte115 TL
Bim market Izgara Köfte115 TL
Bim market Fırınlık Piliç96,90 TL
Bim market Bütün Tavuk79 TL
Bim market Tazem Bütün Poşet Piliç54,50 TL
Bim market piliç kelebek pirzola85 TL
Bim market piliç but incik99 TL
Bim Tavuk Fiyatları

Bim Tavuk göğsü fiyatı 2024

Bim Tavuk Fiyatları

Bim tavuk göğsü fiyat, Kurban bayramı hafta fiyat düşüşleri yaşansada bayram sonrasında fiyatlar eski yerlerine oturdu demek mümkündür. Tavuk göğüs fiyatı güncel fiyatı 95 TL’dir. Tavuk but fiyatı ise 59,50 TL’dir.

En Ucuz Tavuk Hangi Markette

Bim Tavuk Fiyatları

En ucuz tavuk hangi markette olduğunu sizler araştırdık ve mağaza adı ile birlikte fiyatları aşağıdaki maddelemede yayınladık.

  • Carrefoursa, Banvit Poşetli Bütün Piliç Kg; 67,90 TL
  • İste Gelsin, İmren Bütün Piliç 1700 gr; 110,65 TL
  • Carrefoursa, Orvital Organik Tavuk Kg; 219,90 TL
  • Getir Büyük, Erpiliç Piliç Bonfile; 145,50 TL

Daha fazla Bim market içeriği;


BİM Tavuk Kanat Fiyatları 2023

Bim Tavuk kanat Fiyatları 2023 yılında sürekli değişkenlik göstermeye devam ediyor. Güncel fiyat listesine göre Bim market şubelerinde piliç soslu kanat 33,90 TL iken kanat ızgara 39,90 TL üzerinden fiyatlandırılıyor.

Bim Tavuk Bonfile

Bim Tavuk Fiyatları

Bim Tavuk bonfile 2023 Ocak ayında daha düşük sunuluyordu. Ancak pandemi sürecinin başlamasıyla beraber tavuk fiyatlarında da artış oldu. Her gün fiyatların güncellendiğini söylemek de yanlış olmayacaktır. Bim Tavuk bonfile fiyatı 51.90 TL’dir. Bim Tüm Tavuk KG Fiyatı 33,50 TL’dir. Ancak kg bazlı tavuk fiyatlarında günlük güncelleme yapılabilir.

BİM Tavuk Çeşitleri

BİM Tavuk Çeşitleri

Bim Tavuk çeşitleri nelerdir sorusuna yanıt vermek gerekirse de;

  • Tüm piliç
  • Tavuk pirzola
  • Takuk kanat
  • Kanat ızgara
  • Göğüs
  • Tavuk but
  • Baget tavuk
  • Baget piliç

BİM’de Tavuk İndirimi

Bim’de tavuk indirimi belirli dönemlerde yapılıyor. Bu tavuk indirimleri için Bim market aktüel indirimleri takip edebilirsiniz. Bim resmî web sitesi üzerinden aktüel ürün listelerine ve fiyat detaylarına en güncel haliyle kolayca ulaşabilirsiniz.

Bim tavuk markaları

‘de satılan tavuk markaları şunlardır:

  • Tazem Piliç
  • BİM Gurme
  • BİM Tavuk Döner

Tazem Piliç, BİM’in kendi markası olan bir tavuk markasıdır. BİM’de satılan bütün tavuk, tavuk kanat, tavuk but, tavuk göğüs, tavuk pirzola, tavuk şiş, tavuk döner, tavuk köfte gibi tavuk ürünleri Tazem Piliç markası altında satılmaktadır.

BİM Gurme, BİM’in kendi markası olan bir gurme ürün serisi olarak karşımıza çıkmaktadır. BİM Gurme markası altında satılan tavuk ürünleri arasında tavuk bonfile, tavuk fileto, tavuk ciğer, tavuk jambon gibi ürünler bulunmaktadır.

BİM Tavuk Döner, BİM’in kendi markası olan bir tavuk döner markasıdır. BİM’de satılan tavuk döner, BİM Tavuk Döner markası altında satılmaktadır.

BİM’de satılan tavuk ürünleri, İslami usullere uygun olarak yetiştirilmektedir. Tüm tavuk ürünleri, BİM’in kendi tesislerinde hijyenik koşullarda üretilmektedir.

BİM’de satılan tavuk ürünlerinin fiyatları, diğer marketlere göre daha uygundur.

Bim Tavuk Helal Mi?

Bim Marketler helal ürün satmaya özen göstermektedir. Çalıştığı markaların da yönde denetlediğini düşünmekteyiz.

4 Comments

  1. Eskiden alışverişi uyggnu diye hep bimden yapıyordum. geçenlerde tavuklara baktım. Bim tavuk fiyatları dışarıdan hiç de uygun değil. Neden öylelyse sürekli buraya geleyim diyorum bende. Artık Bim dışında indirim yapan Migros gibi marketlere de bakacağım. devir ekonomi devri.

  2. Bim tavuk fiyatları dışarı ile aynı. ancak indirim olduğunda dışarıdan birkaç lira daha ucuza düşebiliyor. tavuklar sürekli yeni geliyor. Tatlarında bir sıkıntı da görmedik ama fiyatlarının kasaplardan ucuz olmaması beni sıkıyor. Gider kasaptan güvendiğim mahalle esnafımdan alırım öyle değil mi? Ne gereği var marketten almanın. biraz daha uygun fiyatlı yapmalılar dışarıya göre.

  3. Artık önceden et alamıyorduk şimdi tavuk alamıyoruz bir kaç sene sonra ekmek alamayız diye korkuyorum. Tavuk fiyatları gerçekten çok fazla uygun bildiğiniz güvenilir bir yer var mı

Leave A Reply