Binance indir işlemini nasıl gerçekleştireceğinizi sizlerle paylaşıyoruz. Binance Global ve Binance TR indir işlemini birlikte inceleyelim.

Binance indir işlemi bütün cihazlarda yapılmaktadır. Telefondan Binance indirebilmek için cihaza uygun olan mağazadan indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Binance uygulamasını bilgisayara indirmek istiyorsanız şu şekilde yapabilirsiniz;

app-store indir
google-play indir
  • MEmu yükleyicisini indirmelisiniz.
  • Bu yükleyicinin kurulumunu tamamlamalısınız.
  • Google play üzerinde bir arama motoru göreceksiniz.
  • Bu arama motoruna binance borsası – kripto para alım satım uygulaması yazmalısınız.
  • Karşınıza çıkan uygulamaya tıklamalı ve uygulamaya ait olan sayfayı açmalısınız.
  • Binance borsası – kripto para alım satım uygulaması indir butonuna tıklamalısınız.
  • Bu aşamaları gerçekleştirdikten sonra bilgisayarınıza binance indirilmiş olacaktır.

Binance Global Ücretsiz İndir

Binance global versiyonu ücretsiz indirmek için yukarıdaki ücretsiz indir butonlarını tıklayın. Binance uygulaması çoğu kripto parasını içermektedir. Ayrıca oldukça güvenilir olmasından dolayı Binance uygulaması çok kullanılmaktadır. Bu kullanımını bir nevi de ücretsiz olmasına bağlayabiliriz. Pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Binance uygulamasını hangi cihazdan indirmeniz gerektiğine karar verdikten sonra o cihazda uygulama indirmek için mevcut olan mağazaya girmelisiniz. Bu mağazada Binance borsası – kripto para alım satım isimli bir uygulama göreceksiniz.

Orijinal binance uygulamasının tam ismi binance borsası – kripto para alım satım ‘dır. Bu isimde olan uygulamayı indirmek istediğiniz de yan tarafında zaten ücretsiz diye yazdığını siz de göreceksiniz. Asıl uygulama ücretsizdir. Bunun dışında bazı uygulamalar ücretli olarak görünebilir bunları indirmemelisiniz. Asıl isim ile arama yapmanız en doğrusu olacaktır.


Daha fazla ilgili içerik;


Binance Güncelleme

Binance Güncelleme

Binance güncelleme işlemi olduk kısa bir işlemdir. Binance uygulamasını yüklediğiniz mağaza google play store ise bu mağazaya app store ise bu mağazaya giriş yapmalısınız. Devamında arama alanına binance borsası – kripto para alım satım yazmalısınız. Çıkan arama sonucundaki sayfa uygulamanın ana sayfası olacaktır.

Bu sayfada eğer uygulama güncelleme istemiyorsa karşınıza güncelle gibi bir yazı çıkmayacaktır. Ama uygulama yeni bir özellik yeni bir sürüm ile uygulamayı düzenlediyse bundan faydalanabilmeniz için güncelle butonunu oluşturacaktır. Bu butona tıkladıktan sonra eğer cihazın bağlı olduğu internette bir problem yoksa ya da cihazda uygulamayı kapsayacak yeterli depolama alanı varsa uygulama otomatik bir şekilde sorunsuz güncellenecektir.

Comments are closed.