Blu TV üyelik ücreti 2023 ve Blutv aylık üyelik ne kadar detay bilgi. Öğrenci Blu tv ücretsiz içerikler nasıl izlenir işte detayları.

Blu Tv üyelik ücreti 2023 yılında 49,90 TL dir. BluTV üyelik oluşturma isteyen kişiler ilk 7 gün ücretsiz deneme süresinden faydalanabilmektedir. Kredi kartı veya banka kartı ile yapılan ödemelerde ayda 49.90 TL ye Blu Tv üyeliği almak mümkündür.  

ÜyelikÜcreti
BluTV aylık üyelik ücreti50 TL
BluTV yıllık üyelik ücreti359 TL
  • Blu Tv abonelikleri yıllık olarakda satın alınabiliyor.
  • Yıllık olarak 359 TL tutarında ödeme yapılabilmektedir.
  • Apple uygulama içi satın alınan abonelikler için aynı şey geçerli değildir.
BluTV Üyelik Ücreti

Blu Tv abonelikleri aylık ve yıllık şekilde alınabilir. Üyelik ücreti ödemelerinde kredi kartına taksit seçeneği de sunularak abonelere kolaylık sağlanmaktadır. Her ay 12 TL veya daha farklı fiyatlardan taksit seçenekleri ile ödeme kolaylığı sunulmaktadır.

BluTV Üyelik Ücreti Öğrenci, İndirimli Öğrenci Tarifesi BluTV

Blu Tv üyelik ücreti öğrenci için farklı şekilde belirtilmiştir. Öğrenci olduğuna dair işlemleri halleden kişiler Blu Tv üyelik ücreti konusunda daha az ödeme yapmaktadır.

Ayda 29,90 TL ye Blu Tv üyeliğine sahip olmaktadır. Normalde 49,90 TL olan üyelik ücreti kampanya ile yarı fiyatına indirilmektedir. Bu firsattan yararlanmak için gerekli olan adımların gerçekleştirilmiş olması lazımdır. Öğrenci olduğunu belirtmeyen kişiler bu fırsattan yararlanamaz.

Vodafone BluTV abonelerine özel 6 ay ücretsiz hediyeli aylık BluTV üyeliği oluşturmak için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz;

  • Aylık abonelik oluşturmak için BLUTVAY, yıllık abonelik oluşturmak için BLUTVYIL yazıp 5678’e ücretsiz olarak gönderiniz.

BluTV Ücretsiz Deneme

Blu Tv ücretsiz deneme üyeliğini gerçekleştirmek isteyenler için ilk 7 günlük bir deneme süreci olabiliyor. u eneme sürecinde hiçbir ücret ödenmemektedir. Tamamen ücretsiz şekilde 7 gün boyunca Blu Tv kullanılabiliyor. 7 günün sonunda ödeme yapılmadan herhangi bir şey izlenilmemektedir. Deneme sürecinin sonunda üyelik oluşturmak isteyen kişiler kolaylıkla üyelik oluşturabiliyor.

BluTV Üyelik İptali 2023, BluTV Aboneliğimi Nasıl İptal Edebilirim?

Blu Tv üyelik iptali 2023 işlemni yapmak isteyen kişiler kolaylıkla iptali gerçekleştirebilir. Hesabım sayfasında yer alan iptal et seçeneği kullanılarak iptal işlemi gerçekleştirilebilir.

BluTV üyelik iptali yapan kişilerden herhangi bir cayma bedeli talep edilmez. Yani üyelik işlemini ücretsiz şekilde iptal edilir. İptal işlemi için herhangi bir sınırlandırma mevcut değildir. İstenilen her sürede üyelik iptal edilebilir.

BluTV yıllık üyelik nasıl oluyor?

BluTV üyelik başlangıcında kaç günlük ücretsiz tarife veriyor? BluTV üyüliğinizin başladığı günden itibaren ilk 7 günlük (1 hafta) kullanımı ücretsiz vermektedir.

BluTV Öğrenci indirimi var mı?

BluTV öğrenci indirimleri mevcut olup indirimleri şu şekildedir. Aylık kullanım sonrası öğrencilerin ödemesi gereken ücret 17.90 TL‘dir.

Comments are closed.