Çiçek sepeti mağaza açma ve Çiçeksepeti’nde satış yapmak için gerekli belgeler hakkında bilgileri sizlerle paylaşıyoruz. bayi.ciceksepeti.com giriş nasıl yapılır, gelin bütün detayları birlikte inceleyelim.

Çiçek sepeti mağaza açma adımları en sık merak edilen konular arasında yer alıyor. Eğer siz de Çiçeksepeti’nde mağaza açmak istiyorsanız hemenciceksepeti.com adresine erişim sağlayın. Ekranın en sağ üst kısmında yer alan ‘’Çiçeksepetinde Satış Yap’’ kısmına tıklatarak devam edin.

Ardından çıkan ekrandan ‘’Hemen Başvurun’’ kısmına tıklayarak açılan ekranda istenen bilgileri eksiksiz girin. İstenen bilgileri eksiksiz bir şekilde girdikten hemen sonra başvurunuz tamamlanmış olacaktır.

Çiçek Sepeti Mağaza Açma

Çiçek Sepeti Mağaza Nasıl Açılır

Çiçek sepeti mağaza nasıl açılır sorusuna daha ayrıntılı bir şekilde yanıt vermek gerekiyor. Hızlıca şu adımları detaylarıyla takip ederek başvurunuzu yapabilirsiniz;

  • Çiceksepeti.com adresini ziyaret edin.
  • Ekranın sağ üst kısmında yer alan ‘’Çiçeksepeti’nde Satış Yap’’ kısmına tıklayın.
  • Çıkan ekranda yer alan hemen başvur kısmında tıklayarak ilerleyin.
  • Ardından üç adımlı bir başvuru formu çıkacak karşınıza.
  • Firma bilgileri- Firma detay bilgileri-Evrak yükleme adımlarını doldurup başvurunuzu onaylayın. İstenen bilgileri eksiksiz ve doğru girdiğinizden mutlaka emin olun.

Çiçek Sepeti Mağaza Açma Ücreti

Çiçek sepeti mağaza açma ücreti almayan en büyük online pazaryerlerinden biridir. Mağaza açma ücreti almasa da sattığınız ürün başına komisyon kesintisi yapıyor. Komisyon tutarları ise şu şekildedir;

  • Ofis ve kırtasiye ürünleri %15
  • Bilgisayar ve tablerlerde &6
  • Cep telefonlarında %5
  • Televizyonlarda %6 komisyon kesintisi yapıyor.

Çiçek Sepeti Mağaza Girişi

Çiçek sepeti mağaza girişi yapmak için akademi.ciceksepeti.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Açılan ekrandan kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi girerek online mağaza panelinize erişim sağlayabilirsiniz.


Daha fazla bayilik veren firma bilgileri;


Çiçek Sepeti Mağaza Müşteri Hizmetleri Destek Hattı

Çiçek sepeti müşteri hizmetleri

Çiçek sepeti mağaza müşteri hizmetleri destek hattı ve canlı destek hattı ile hizmet veriyor. Müşteri hizmetleri yetkililerine hızlıca bağlanabileceğiniz iletişim numarası 0850 222 00 79’dir. Tüm soru ve sorunlar hakkında ayrıntılı bilgi talebinde bulunabilirsiniz. Bunun yanı sıra dilerseniz direk çiçeksepeti sitesinde yer alan canlı destek birimine de ulaşabilirsiniz.

Çiçek Sepeti Mağaza Kapatma

Çiçek sepeti mağaza kapatma işlemleri için de çağrı merkezi ile irtibata geçebilirsiniz. Ayrıca bu talebinizi doğrudan cicekbilgi@ciceksepeti.com adresinize de iletebilirsiniz.

Comments are closed.