Doğalgaz faturası nasıl az gelir hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. 30 derecede yanan kombi ne kadar fatura gelir 2023 işte detaylar.

Doğalgaz faturası nasıl az gelir, nelere dikkat etmek gerekiyor? Doğalgaz fiyatlarındaki artışlardan sonra kış aylarında hem ısınmak hem de tasarruf ederek doğalgaz kullanmak mümkündür. Bunun için yapılması gereken bazı unsurlar bulunmaktadır. Bunlar şu şekilde sıralanabilir;

  • Kombiyi sürekli kapatıp açmamak
  • Ev içinde ısı yalıtımı yaptırmak
  • Evin günlük olarak havalandırılması
  • Petek ve kombinin temizlenmesi
  • Peteklerin önünü kapatmamak

Kombi sürekli kapatıp açıldığında evin ısınmasında sorun çıkar. Her kapatıp açmada oda yeniden ısıtılmaya çalışır. Bu sebeple kombiyi düşük ısıda sürekli kullanmak doğalgaz faturasını azaltır. Eve ısı yalıtım yaptırmak evinizin daha kolay ve daha az derecede ısınmasını sağlar.

30 Derecede Yanan Kombi Ne Kadar Fatura Gelir 2022

30 derece yanan kombi ne kadar fatura gelir 2022 için kullanım şekline ve ne sıklıkta yakıldığına göre değişim gösterebilmektedir. Eğer odalarınız küçük ve yalıtım varsa yüksek gelmesi pek mümkün değildir. Ortalama doğalgazın sürekli 30 derecede açık olması halinde görülebilecek fatura 630 – 680 TL arasında değişmektedir. Ancak bilindiği gibi sürekli açılıp kapatılırsa daha da yüksek gelebilir.

35 Derecede Yanan Kombi Ne Kadar Fatura Gelir 2022

35 derecede yanan kombi ne kadar fatura gelir 2022, geçen yıl doğalgaz fiyatlarında biraz daha düşük zamlanma durumu söz konusuydu. Doğalgaz metreküp fiyatı 4,08 TL olmuştur. Bu yönden düzenli olarak 2022 yılında 35 derecede kombisi çalışan birinin faturası ortalama 700 – 750 TL arası gelmektedir.

40 Derecede Yanan Kombi Ne Kadar Fatura Gelir 2022

40 derecede yanan kombi ne kadar fatura gelir 2022, yüksek bir sıcaklık oranı sağlayan bu derece faturaya da benzer şekilde yansıyabilmektedir. Fatura fiyatlarının aylık olarak bu şekilde yakılırsa 850 – 950 lira arasında gelme ihtimali vardır.

Kombi Kaç Derece Olmalı
Kombi Kaç Derece Olmalı

Kombi Kaç Derece Olmalı

Kombi kaç derece olmalı sorusuna yanıt olarak evinizi ısı durumu, yalıtımı ve büyüklüğüne göre yanıt verilebilir. Bu anlamda 100 metrekare ve üstü evlerin 30 – 35 derece olması idealdir. Ev bu sıcaklıkta kolayca ısınacaktır.

Balonlu naylon ile doğalgaz faturası nasıl yarıya indirilir

Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır

T.C. No ile doğalgaz borç sorgulama

Kombi Fiyatları

Büyük Tüp Fiyatı

1 Comment

  1. Arkadaşlar en etkili az gelme yöntemi komple doğalgazı kaldırın evinizden aylık 100 TL fatura ödersiniz çok karlı bence deneyeceğim ben