E nabız şifresi nasıl değiştirilir ve e-nabız şifresini unuttum, nasıl yenilenir, sizlere aktarıyoruz. E-nabız geçici şifre değiştirme işlemini birlikte inceleyelim.

E-nabız giriş dijital sistemlerden tahlil sonuçlarını kolayca öğrenmeye yardımcı olmaktadır. Böylece MR, kan verme gibi işlemler yaptırmışsanız, hastaneye gidip sonuçların çıkıp çıkmadığını öğrenmeden sonuçları incelemeniz mümkündür.

Bunun yanı sıra Covid-19 aşı durumunuzu görebilir, pozitif olup olmadığınıza dair test yaptırmışsanız sonuçlarınıza ulaşabilirsiniz. Haricinde de çok sayıda hizmet sağlanmakta olup, şifre ile kısa sürede giriş yapılabilmektedir.

Ancak birçok kişi nasıl girildiğini bilememekte ya da şifresini unuttuğunu belirtmektedir. Bunun için gerekli işlemler oldukça pratiktir.

E-Nabız şifresini unuttum

E-nabız şifresini unuttum, günümüzde birçok kişi E-nabız eski şifremi unuttum diye yakınmaktadır. Bu durumda giriş de yapılamamaktadır. Eğer platforma girdikten sonra şifremi unuttum üzerine tıklarsanız, gerekli tüm işlemleri kısa süre yapabilirsiniz.

E-Nabız Şifresi Nasıl Alınır

E-Nabız şifresi nasıl alınır, bunun için hazır bir e-devlet şifreniz varsa, hesap oluşturmaya gerek duymadan girmeniz mümkündür. Bunun haricinde e-imza bulunuyorsa, ondan yardım alarak da çözüm bulmanız mümkündür.

Eğer e-devlet şifreniz yoksa bir tane almanız gerekir. Size en yakın PTT şubesine giderseniz, kısa sürede almanız mümkündür. Ardından hem bu platforma hem de e-nabız giriş yapabilirsiniz. Ardından size sunulan hizmetler kapsamında hızlı çözümler bulabilirsiniz. 


Daha fazla ilgili içerik;


E-nabız geçici ifre değiştirme

E-Nabız Uygulamasında Şifre Değiştirme
E-Nabız Uygulamasında Şifre Değiştirme

E-nabız geçici şifre değiştirme, e-nabız şifresinin nasıl değiştirileceği birçok kişinin soruları arasındadır. İnsanlar birçok sebepten dolayı, eski şifrelerini değiştirmeyi isteyebilmektedir. E-nabız uygulamasında şifre değiştirme işlemleri yapılabilmekte olup şu işlemler takip edilmelidir;

  • E-nabız sistemine giriş yapın.
  • Şifreniz ile giriş yap üzerine tılayın.
  • Şifremi unuttum üzerine tıklayın.
  • Sisteme kaydetmiş olduğunuz cep telefonuna girilerek, SMS gönderilir.
  • Gelen SMS kod onayı girilir.

Tüm bu işlemler ardından tarafınıza geçici bir şifre yollayacaktır. Bunu kullanarak sisteme giriş yaptıktan sonra, normal bir şekilde değiştirmeniz mümkündür.

E-Nabız Şifresi Alma SMS İle

E-nabız şifresi alma SMS ile şifreyi unutma durumunda yapılmaktadır. Kullandığınız şifreyi hatırlamıyorsanız, tek yapmanız gereken şifremi unuttum üzerinden değiştirmektir. Sonrasında yenisini oldukça kısa sürede almanız mümkündür.

2 Comments

  1. Anonymous on

    Şifremi unuttum seçeneğine tıkla ya da e-devlet sistemi üzerinden giriş yap. Şifremi unuttum ile şifre oluşturamıyorsan e-devlet sistemini üzerinden kolayca giriş sağla. Ben e-devleti kullanıyorum hep

  2. E-nabız üzerinden şifremi unuttum nasıl giriş yapacağımı bilmiyorum yardımcı olun