En İyi Metaverse Projeleri hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Metaverse Projeleri Ön Satış ve yeni çıkacak projeler neler işte detayları.

Mark Zuckerberg, Metaverse’e verdiği önemi vurgulamak için Facebook’u „Meta“ ismiyle yeniden adlandırdı. Bu gelişmeyle birlikte Metaverse projeleri Axie Infinity, Decentraland, The Sandbox ve daha birçoğu fiyatlarını birkaç kat artırdı.

Metaverse alanına Apple, Microsoft, Tesla gibi büyük şirketler yatırım ve atılım yaptıkça bu yükselişlerin tekrar yaşanması olası. NFT’lerle birlikte çalışan bu metaverse evrenleri arasından en iyilerini sıralamak istedik.

Ultra (UOS) Coin

Ultra (UOS) Coin, tek bir çatı altında çeşitli oyun endüstrileri ve blok zinciri özellikli hizmetler sağlayan bir eğlence plaftormu ekosistemidir. Ultra ağı içinde saniyede 12.000’den fazla işlem gerçekleştirilebilir. Ultra ağında sayısız merkezi ve merkeziyetsiz hizmete aynı anda erişim sağlayabilirsiniz. Oyunlara girerek oyun içi öğlere bakabilir, onları satabilir, farklı öğeler alabilir, canlı yayınları izleyebilir, diğer oyuncularla etkileşime geçebilir, yarışmalara katılabilir ve turnuvalarda rekabet edebilirsiniz.

Enjin (ENJ) Coin - MetaCity

Enjin (ENJ) Coin – MetaCity

Enjin (ENJ) MetaCity, Minecraft oyunundan ilham alan dünyanın ilk NFT gayrimenkul oyunudur. Şu anda Metacity, sahiplerinin farklı türde işler geliştirebileceği toplam 70 NFT arsasına sahiptir. Metacity’deki NFT’lerinizle sonsuza kadar kazanabilir, satış yapabilir ve geliştirmeler yapabilirsiniz. Metaverse geliştikçe Metacity ile Minecraft arasında çapraz oyun oynama ve eşya alışverişleri mümkün olacak.

Sandbox Coin

Sandbox Coin; Ethereum blok zincirinde oyun deneyimi oluşturabileceğiniz ve para kazanabileceğiniz sanal bir dünyadır. Roblox ve Minecraft oyunlarına benzer olarak tasarlanan oyunda ekosistemlerine katılanlarına NFT’ler ve gerçek sahiplik sağlayarak onları ödüllendirirler.

Yeni Çıkacak Metaverse Projeleri

Player Mint

Cardano tabanlı, oynayarak kazanma imkanı sunan bir oyundur. Cardano ağında proje geliştirilmeye henüz yeni başlanmıştır. Bu oyun, Valorant, Fortnite, Rocket League gibi mevcut oyunlarla entegre olarak birlikte oynanabilir ve oyunlar arası eşya gönderimi gerçekleştirilebilir. Oyunda her 5 günde bir PMX ödül havuzu oluşturulacak ve her kullanıcının oyun içi performansına bağlı olarak Player Mint kullanıcılarına sunulacak.

Faraland (FARA) Coin

BSC ağında inşa edilmiş metaverse tabanlı bir RPG oyunudur. İblisler, orklar, insanlar, elfler gibi kahramanlar ve nadir ekipmanlar bulundurur. BNB karşılığı ekipman alınarak kahramanları donatmanız ve savaşa hazırlamanız gerekmektedir. Oyna-kazan mantığıyla inşa edilen oyunda NFT’lerin doğrudan ticareti ve stake edilmesi yöntemiyle kazanç sistemleri mevcuttur. Metaverse kavramının yavaş yavaş yerleştiği bu dönemde yeni çıkacak projeler arasında en rekabetçi olanlardan biridir.

Metaverse Projeleri Ön Satış

Kurai MetaVerse

Kurai MetaVerse, sosyal, çok zincirli 2D Metaverse projesidir. BSC, ETH ve Polygon ağlarına entegre olan projede Facebook gibi ortamlarda NFT’lerinizi karakter olarak kullanırsınız. Herhangi bir akıllı sözleşme ve NFT ile bağlantı kurabilen proje aynı zamanda tüm EVM zincirlerine de bağlanabilir. Böylece bir oyundaki eşyanızı Kurai’de kullanabilirsiniz.

Meta Spatial

Spatial Studio’nun geliştirdiği Metaverse sanal evrenidir. Bilim kurgu romanlarından esinlenerek oluşturulmuş bir sınırsız süper evrendir. Bu evrende sınırsız farklı alanlar yaratılabilir, kullanıcıların XR (sanal gerçeklik ve geliştirilmiş gerçeklik) teknolojilerini kullanarak özgün ve kapsamlı deneyimler yaşaması için onlara sunulabilir. %1’i 5 Kasım’da Red Kite’ın Kusama Müzayedelerinde satışa sunulacaktır, bir token için $0,10 değer biçilmiştir.

Metaverse para birimi ne olacak?

Metaverse projelerinde yatırım yapan herkesin para birimi NFT olacaktır.

NFT yi nasıl satarım?

Öncelikle Kripto para cüzdanına sahip olmanız gerekmektedir. Kripto para cüzdanınız oluşturulduktan sonra rahatlıkla alım-satım yapabilirsiniz.

Metaverse Coin Hangileri

Metaverse Coin nasıl alınır?