İnsanların uzun videolardan çok çabuk sıkılması, daha kullanışlı ve daha kısa videolar izlemek için yeni uygulamaların ortaya çıkmasına neden olmuştur.

TikTok uygulaması dünya çapında milyarlarca kullanıcıya ulaşan uygulamalar arasında yer almaktadır. Özellikle uygulamadaki tiktok 15 saniyelik kısa videolar sayesinde kişiler birden fazla videoyu daha hızlı izleme şansına sahip oluyor.

Tiktok Takipçi Nedir

Tiktok takipçi nedir, TikTok ya da Çin’de bilindiği şekliyle Douyin sayesinde Musical.ly adı altında ortaya çıkmıştır. ByteDance tarafından Eylül 2016’da yayınlanan bu uygulama sayesinde önce Asya’da ardından Avrupa’da yayılmaya başladı.

Çin’de Douyin adı altında yayılan Tiktok ByteDance şirketi tarafından Eylül 2016’da piyasaya sürüldü. Eylül 2017’de Endonezya’da yayılmaya başladığında, uygulamanın daha fazla uluslararası pazarlara yayılması için TikTok adını almıştı. Aynı yıl Modern Sky ile sözleşme imzaladı. 2017 yılında başka bir uygulama olan Musical.y ile birleştirildi ve her iki uygulamadaki hesapların tek bir uygulamada toplanması sağlandı.

Tiktok Takip Özelliği Nedir

Tiktok Takip Özelliği Nedir

Tiktok takip özelliği nedir, Tiktok’un bu gelişimi, yepyeni özelliklerin eklenmesine izin verdi. Bunlardan biri de tabii ki uygulama ilk çıktığından beri var olan Tiktok takip özelliği, kişilerin etkileşimde bulundukları kişi veya kişileri takip etmelerini sağlıyor.

Bu özellik sayesinde sınırsız sayıda kişiyi takip etme imkanı var ama unutmayın hızlı takip ederseniz algoritma sizi Tiktok bot takipçilerine ekleyebiliyor.


Daha fazla ilgili içerik;


Tiktok Aktif ve Gerçek Takipçi Ne Yapar

Tiktok Aktif ve Gerçek Takipçi Ne Yapar

Tiktok aktif ve gerçek takipçi ne yapar, Tiktok algoritması, popüler sosyal medya uygulamalarından Twitter ve Instagram algoritmasının bir karışımı gibidir. Ne kadar çok etkileşim, o kadar öne çıkma şansı, bu yüzden Tiktok daha fazla gerçek takipçiyi ön plana çıkarıyor.

Özellikle insanların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlamak için mutlaka Tiktok aktif takipçi bulmalısınız. Gerçek ve aktif TikTok takipçileri daha fazla görüntüleniyor. Bu sayede yakalanan video daha popüler hale gelir. İnsanlar her zaman uzun videolardan sıkılırlar. TikTok videoları oldukça kısa olduğu için izlemesi de keyifli.

TikTok videoları 15 saniye ile sınırlıdır. TikTok uygulaması, en popüler sosyal medya uygulamaları olan Instagram ve Twitter algoritmasının bir karışımıdır. Ne kadar çok etkileşiminiz olursa, o kadar öne çıkarsınız. Bu etkileşim aynı zamanda gerçek TikTok takipçileri ile olan başarınızdır. Özellikle daha fazla kişiye ulaşmak istiyorsanız gerçek ve aktif TikTok kullanıcıları bulmanızda fayda var.