Google resimli arama ve Google görsel arama mobil üzerinden nasıl yapılır, bilgilendiriyoruz. Görsel arama motoru ve Google Lens ile arama nasıl yapılır, birlikte inceleyelim.

Google resimli arama ile ihtiyacınız olan görsel türlerinin tümüne tek tıkla ulaşabilirsiniz. Google dünyanın en büyük arama motorudur. Bu noktada görsel, video ve yazılı içerik konusunda sınırsız bilgi erişimi sağlıyor.

Google görsel arama mobil üzerinden nasıl yapılır bütün adımları detaylı bir şekilde görsel anlatım ile sizlere aktardık. Google Lens ile arama özelliği hayatımıza oldukça kolaylık katmaktadır. Görsel arama motoru nasıl kullanılır bütün detaylar aşağıdaki görsel anlatımımızda yer almaktadır.

Google görsel Arama mobil
Google görsel Arama mobil

Google Görsel Arama Mobil

Google görsel Arama mobil üzerinden kolay bir şekilde yapılabilir. Android ya da İOS işletim sistemli tüm mobil cihazlar ile görsel bulup indirmeniz birkaç adımla mümkündür. Aradığınız görseli bulmak için mobilden şu adımları takip etmeniz yeterli olacaktır;

  • Telefonunuzdan web tarayıcınız olan Google’yi açın.
  • Arama kısmında hangi görseli istediğiniz yazın.
  • Çıkan sayfanın üst kısmından görseller sekmesine tıklayarak aradığınız görsellerin tümünü listeleyin.
Google Görsel Arama Mobil
Google Görsel Arama Mobil

Daha fazla ilgili içerik;


Google Görsel Arama iPhone

Google görsel arama iPhone cihazlarından kolay bir şekilde yapılabilir. Bunun için elinizdeki İphone ya da İPad cihazınız ile images.google.com adresine erişim sağlayın. Ardında istediğiniz görseli arayın. Çıkan sonuçlardan bir görsele tıklayarak devam edin. Tıkladığınız resimle ilgili olan diğer görselleri bulmak için ise ekranı kaydırmanız yeterli olacaktır.

Google Lens ile arama

Google Lens ile arama ve istediğiniz görseli aratın. Bu adres üzerinden aradığınız tüm görsel türlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Özellikle de İphone ve İpad cihazlarınızla bu adrese giderek aradığınız tüm görsel çeşitlerini çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Görsel Arama Motoru

Görsel arama motoru nasıl kullanılır ve nasıl erişilir sorusu sıkça merak ediliyor. Eğer aradığınız görselleri bulmak istiyorsanız dünyanın en büyük arama motoru olan google’nin görseller servisini kullanabilirsiniz. Google üzerinden görsel bulma adımlarını kısaca aktarmak gerekirse de;

  • Google arama motoruna bilgisayar, telefon vb. cihazlarınız üzerinden erişim sağlayın.
  • Arama çubuğuna bulmak istediniz görselle ilgili anahtar kelimeyi yazarak aratın.
  • Ardından çıkan sonuç sayfasının üst tarafında yer alan görseller kısmına tıklayın.
  • Herhangi bir görselin üzerine tıklayıp kaydırarak ilgili tüm görselleri görebilirsiniz.