İBB 1200 TL yardım başvurusu sorgulama ve sosyal yardım kartı 1000 TL nasıl alınır sizlere güncel olarak aktarıyoruz. İBB.gov.tr sosyal yardım başvurusu sorgulama nasıl yapılır gelin birlikte inceleyelim.

İBB sosyal yardım kartı yorumları, bu karta sahip olmak isteyen kişiler tarafından son zamanlarda sık sık araştırılmaktadır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dar gelirli ailelere sosyal yardım kartı dağıtılmaktadır. Bu kartlara 4 kişilik aileler için 300 – 400 TL arası, 5 ve üstü kişilik aileler için ise 600 TL’ye kadar yükleme yapılabilmektedir. Bu yüklemeler ise aylık yapılmaktadır.

İBB Sosyal Yardım Kartı ile ilgili bazı yorumlar:

  • “Bu kart hayat kurtarıyor. Allah razı olsun İBB’den.” – Fatma K.
  • “Kartın limiti biraz daha yüksek olsa daha iyi olurdu.” – Ayşe T.
  • “Bazı marketlerde kart ile alışveriş yaparken sorun yaşıyorum.” – Mehmet Y.

Sosyal yardım başvurusu yapmak ve almak isteyen dar gelirli vatandaşlar, kart sahiplerinin internet ortamında yaptıkları yorumları okuyarak bilgi sahibi olmak istemektedirler. Kısa bir araştırma ile bu yorumlara ulaşmak mümkündür. Ayrıca aşağıdaki alt başlıklarda da bazı bilgiler verilmektedir.

İBB Sosyal Yardım Kartı Neden Yatmadı?

İBB Sosyal Yardım Kartı Neden Yatmadı

İBB sosyal yardım kartına sahip olan vatandaşlar ödemeleri yatmadığı zaman İBB sosyal yardım kartı neden yatmadı sorusunu yöneltmektedirler. İBB sosyal yardım kartı belirli dönemlerde denetimden geçmekte ve bu nedenle bazı aylar ödemelerin yapılması gecikmektedir. Ödemeler her ayın ilk haftası yapılmaktadır.

  • https://sosyalyardim.ibb.gov.tr/ adresinden SEDEP İBB başvuru sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer bir türlü yardım size ulaşmıyor ise konu hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilmek için İBB destek hattını arayabilir ve bilgi alabilirsiniz. Denetim dışında bir gecikme söz konusu ise gerekli bilgilendirmeler tarafınıza yapılacaktır.

İBB Sosyal Yardım Kartı Bakiye Sorgulama E-Devlet

İBB sosyal yardım kartı bakiye sorgulama e-devlet konusu sık sık araştırılan konular arasında yer almaktadır. İBB sosyal yardım kartı bakiyesi ne yazık ki e-devlet üzerinden görüntülenememektedir. İBB sosyal yardım kartı bakiyenizi market görevlisine sorarak öğrenebilirsiniz.

Bakiyenizi sorgulamanın bir diğer yolu ise İBB iletişim hattını aramaktır. Bu hattı aradığınızda kart bakiyenizi öğrenmek istediğinizi belirttiğinizde size yardımcı olunacaktır. Bu yöntemleri deneyerek İBB sosyal yardım kartınızın bakiyesini kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

İBB Sosyal Yardım Kartı 400 TL

İBB Sosyal Yardım Kartı 400 TL
İBB Sosyal Yardım Kartı 400 TL

İBB sosyal yardım kartı 400 TL konusu internet üzerinde pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Sosyal yardım kartı limitlerini belirleyen pek çok husus bulunmaktadır. Limitler genellikle 300, 400 ve 600 TL olarak belirlenmektedir. Siz de dar gelirliyseniz sosyal yardım kartı için başvuru yaparak alabileceğiniz limiti kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Gelir Yuvamız Başvurusu – İBB Yardım Nasıl Alınır?

İbb Kurbanlık Bağış Fiyatları (Kurbanlık Yardım Başvurusu)

Her Aileye 1100 TL Yardım Başvurusu

8 Comments

  1. 8 gün önce geldi hastanedeydim ve 8 gündür bekliyorum gelsin lütfen

  2. Serap kızıl kaya on

    İbb kartı kulanıyorum. 4 çocuğum var gecinemiyom çalışma imkanım yok çocuklarım kücuk 1calışan var yetmiyor kira 1.500 doğalgaz 1milyar eletirik270 su80 3cocuğumda öğrenciler en azından kartların limitini biraz yüksek olsun

  3. Esim gozlerini kaybetti 2 aydir calisamiyor kizim okuyor para gonderemiyorum kucuk oğlum var bende calisamiyorum boncuk isi yapıyorum yinede yetismiyor kira 1500 elektrik su dogalgaz basini aldi gidiyor zamlarla Allah rızası için yardım edin

  4. Benim yardımım da kesildi ne olur yardım edin cok zor durumdayım evim kira 4 çocuk var eşim asgari ücret le çalışıyor allah rızası için

  5. Bizede yardım edin neolur kiradayim dört çocuğum var ihtiyacım var gecinemiyoz eşimin işi yok zordayım