Instagram aramalar nasıl silinir ve Instagram DM arama geçmişi silme işlemini sizlere aktarıyoruz. Instagram arama geçmişi kapatma ve Instagram arama geçmişi silme iPhone üzerinden nasıl yapılır, inceleyelim.

Instagram aramalar nasıl silinir birçok kişi tarafından ilgiyle karşılanmaktadır. Zira bir kişinin Instagram hesabında hangi sorgulamaları araştırdığını göstermektedir. Bu ekrana bilindiği üzere keşfet üzerinden giriş yapılır.

Sorgulamaları görmek için arama yerine dokunmak yeterlidir. Ardından son girilen başta olmak üzere hepsi görüntülenecektir. Eğer bir kişiye telefonunuzu vermişseniz ve Instagram giriş için şifre koymamışsanız, arama geçmişinizi kolayca görebilir.

Dolayısıyla başta yeni kullanıcılar olmak üzere birçok kişi bunu silmenin farklı yollarını araştırmaktadır. Bunun için profil sayfasından tüm sorunlar çözülebilmektedir.

Instagram Arama Geçmişi Önerileri Silme

Instagram arama geçmişi önerileri silme kolayca yapılabilir. Bunun için ilk olarak Instagram’a giriş yapmış olmanız gerekir. Ardından şu işlemleri takip ederek sonuç almanız mümkündür;

  • Sağ alttan profilinize girin.
  • Sağ üst köşeden ayarlar ekranına girin.
  • Güvenlik bölümüne girin.
  • Arama geçmişini temizle seçeneğine tıklayın.
Instagram aramalar nasıl silinir

Instagram profilden sağ üstteki seçenekler çubuğuna tıkladığınızda yukarıda gördüğünüz ekran karşınıza çıkacaktır. Açılan ekran üzerinde ‘ayarlar’ seçeneğini seçip 2. adıma geçiniz.

Instagram aramalar nasıl silinir

‘Ayarlar’ seçeneğinden sonraki adım ‘güvenlik’ seçeneğidir.

Instagram aramalar nasıl silinir

Son olarak ‘güvenlik’ seçeneğinden sonra açılan sayfada ‘arama geçmişi’ seçeneğini seçiniz ve geçmişi temizleyiniz.

Ancak bazılarını silmek istiyorsanız doğrudan keşfet ekranına gidebilir, arama kısmına dokunarak silmek istediklerinizin karşısında çarpı işaretine dokunabilirsiniz.


Daha fazla ilgili içerik;


Instagram Arama Geçmişi Silme

Instagram Arama geçmişi silme işlemi kişi tarafından sorulmaktadır. Bunun en büyük nedeni silmek için ne yapılması gerektiğinin bilinmemesidir. Eğer tüm aşamalar doğru bir şekilde takip edilirse, istediğiniz kısa sürede gerçekleşecektir.

Eğer çarpı işareti üzerinden silmeye çalışıyorsanız ancak profile giriş yapıyorsa bunun anlamı çarpıya dokunmadığınızdır. Tekrar tekrar denemek size çözüm getirecektir.

Instagram Arama Geçmişi Görme

Instagram arama geçmişi görme için sadece keşfet üzerinde bulunan aramalar üzerine tıklamanız gerekir. Ardından silinmeyen tüm geçmişi görmeniz mümkündür. Ancak silindikten sonra görülmesi mümkün olmaz.

Ancak keşfet önerileri arama sonuçlarına göre de şekillendiği için, kişilerin keşfet bölümünü incelemek bir fikir verebilir.

Instagram Harf Geçmişi Silme

Instagram’da harf üzerinden yapılan aramaların nasıl silineceği birçok kişi tarafından incelenmektedir. Instagram harf geçmişi silme için güvenlik menüsü üzerinden arama geçmişini silmek, kısa sürede çözüm bulmanıza yardımcı olacaktır.

İnstagram’da Görüntülü Ve Sesli Arama Nasıl Silinir

Sesli ve görüntülü aramalar günümüzde birçok Instagram kullanıcısı tarafından kullanılmaktadır. Bunların silinmesi için Direct Message üzerinden ilgili konuşmaları silmek, kısa sürede çözüm bulmanıza yardım edecektir.

1 Comment

  1. Merhaba. Tiktok hesap şifremi unuttum.Ayrıca hesabıma ait epostama giriş yqpamıyorum. fdash99 hesabımı kurtarmama yardımcı olurmusunuz