İnstagram istek attığın kişileri görme, takip etmek istediğin profillere takip isteği gönderdikten sonra onları listeleme özelliğidir.

İnstagram istek attığın kişileri görme birçok kişi tarafından merak edilmektedir. İnstagram takip isteği attığın kişileri görmek için adımları takip edin.

  • Instagram uygulamasına giriş yapın.
  • Profil ekranına girdikten sonra sağ üstten menü sekmesine girin.
  • Ayarlara giriş yapın.
  • Güvenlik sekmesine girdikten sonra verilere eriş ekranına girin.
  • Bağlantılar üzerinden mevcut takip isteklerine girin.
İnstagram istek attığın kişileri görme

Böylece güncel tüm sonuçlara ulaşmak mümkündür. Ardından isterseniz bunları geri çekme olanağınız da bulunmaktadır.

Instagram’da Takip İstek Gönderip Geri Çekmek

Instagram’a her gün birçok yeni üye katılmaktadır. İnsanlar takipçi istatistiklerinin artmasını istediği için çok sayıda istek yollar. Ancak onaylanmadan uzun süre beklemesi yollayanlar tarafından hoş karşılanmadığı için Instagram’da takip istek gönderip geri çekmek nasıl olur sorusu sıklıkla sorulmaktadır.

Bunun için yapmanız gereken işlemler oldukça basittir. Sadece yolladığınız isteğe gelerek, üzerine dokunarak geri çekmeniz gerekir. Böylece ilgili kişi artık istek attığınızı göremeyecektir. Ancak telefonuna bir bildirim gelmişse buradan yine de fark etmesi olasıdır.

Instagram Gönderilen Takip İstekleri İptal Etme Toplu

Instagram kullanıcıları her gün çok sayıda takip isteği atmaktadır. Genellikle bekletme durumunda insanlar bunu geri çekme isteği duymaktadır. Her ne kadar birkaç kişide çözüm kolay olsa da toplu olduğu durumda Instagram gönderilen takip istekleri iptal etme toplu sıklıkla incelenmektedir.

Bunlar kısa süre çözüm sunmaktadır. Piyasada bunun için tercih edebileceğiniz birçok seçenek bulunmaktadır. Ancak üçüncü parti uygulamaları olduğu için Instagram destekli değildir. Bu nedenle dikkatli olmanız gereklidir.

Instagram Takip İsteği Kabul Etmeyenler

Instagram’da takip isteği bekletmek oldukça kolaydır. Zira kabul edilmediği veya reddedilmediği müddetçe kişilerin arkadaş isteği listesinde belirecektir. Bu durumda hangi çözümlerin kullanılabileceği sıklıkla düşünülmektedir.

Eğer karşı taraf sizin isteğinizi bekletiyorsa, bunu ilgili profilden görmeniz mümkündür. Size bunu geri çekme seçeneği de sunulur.

Ancak Instagram takip isteği kabul etmeyenler bundan farklıdır. Eğer kabul edilmemişse, siz de geri çekmemişseniz arkadaşlık isteğini yeniden gönderme opsiyonu belirecektir.