İstanbul Kart İndir ve kolay ulaşım seçenekleri ile tanış. İstanbul Kart Güncelleme nasıl yapılır işte detayları.

İstanbul kart indir işlemi için öncelikle telefonunuzun internete bağlı olup olmadığını kontrol etmelisiniz. İnternet bağlantısı olmaması durumunda hiçbir işlem yapamayacaksınız. Bundan dolayı wifi ağı var ise wifi ağına bağlanmalı, yok ise mobil verinizi açmalısınız. İnternet kaynağı elde edildikten sonra telefonunuzda uygulama için yeterli bir alan olup olmadığına bakmalısınız. Bu aşamadan sonra telefon android ise google play store mağazasına ıphone ise app store mağazasına bağlanmalısınız. Bu bağlantıdan sonra arama alanını seçmelisiniz.

Arama alanına istanbulkart indir yazmanız gerekmektedir. Devam etmeli ve arama sonuçlarını görmelisiniz. Sayfa sizi direkt olarak uygulamanın ana sayfasına yönlendirecektir. Bu sayfada karşınıza kocaman bir yükle yazısı çıkacaktır. Bu yazıya tıklamanız durumunda otomatik bir şekilde indirme işlemi başlayacaktır. Bu sürede internet bağlantısında kopuklu olmamasına dikkat etmenizi öneririz. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra uygulama telefonunuzun ana sayfasına otomatik olarak yerleşecektir. Uygulamayı kullanabilirsiniz.

app-store indir
google-play indir
İstanbul Kart İndir

İstanbul Kart Ücretsiz İndir

İstanbul kart ücretsiz indir seçeneği ile kullanıcılarını sevindiriyor. Bu uygulamaya ücretsiz şekilde ulaşabileceğiniz iki seçenek şu şekildedir;

  • Google play store
  • App store

Bu iki mağazadan arama alanına İstanbul kart yazmanız durumunda sizi ücretsiz uygulamaya yönlendirme işlemini otomatik olarak mağazalar yapmaktadır.

İstanbul Kart İndir

İstanbul Kart Güncelleme

İstanbul kart güncelleme yapmış ise uygulama üzerinde bazı sorunlar giderilmiş olabilir ya da yeni özellikler eklenmiş olabilir. Sürüm yenilenip komple tasarım değişmiş olabilir. Bu şekilde yenilikler söz konusu olduğu zaman yüklü olan sürümün değişmesi gerekmektedir. Amaç yeni özellikleri kullanabilmektir. Güncelleme işlemi aynı indirme işlemi gibidir. Yapılması gereken cihaza uygun olan mağazadan İstanbul kart uygulamasının bulunmasıdır.

Bu uygulamaya ait sayfaya gelindiğinde eğer bir güncelleme söz konusu ise bu sayfada direkt çıkmaktadır. Güncelleme mevcut değilse bu yazı görünmez yani bende neden bu yazı yazmıyor bozuk mu diye düşünmemelisiniz. Güncelle yazılı olduğu zaman bu butona basarak güncellemeyi başlatabilirsiniz. Dolma süresi %100 olup bu seviyeye geldiğinde yükleme yapacaktır. Yenilemeleri uygulamaya işledikten sonra güncelleme işlemi bitmiş olacaktır. Siz de yenilikleri görmek için uygulamaya bakabilirsiniz.

İstanbul Kart İndir