İzmir Kuyumcular Odası Altın fiyatları, küresel arz-talep dengesinin bozulması, jeopolitik riskler ve ekonomik gelişmeler gibi faktörlerden etkilenmektedir. Bu nedenle, altın fiyatlarında dalgalanmalar yaşanması kaçınılmazdır.

İzmir Kuyumcular Odası altın fiyatları, her gün saat 14:00’te güncellenmektedir.

Tavsiye edilen fiyatları, canlı ekrandan görmek için şimdi tıkla.

  • İzmir Gram Altın: 1.777,26.
  • İzmir Çeyrek Altın: 3.010,00.
  • İzmir Yarım Altın: 6.021,00.
  • İzmir Tam Altın: 12.008,95.

İzmir Altın Fiyatları Canlı

İzmir Altın Fiyatları Canlı şekilde birçok borsa sitesinde bulunur. Bu borsa sitelerine ulaşarak kısa sürede canlı şekilde altın fiyatını öğrenebilirsiniz. İzmir altın fiyatları her gün canlı şekilde izmir kuyumcular odası tarafından açıklanır. Bu fiyata bağlı olarak dilediğiniz zaman yatırım yapmak için altın satın alabilirsiniz. Sunulan altın satın alma grafiklerini takip ederek satın al ve sat kısımlarını takip edebilirsiniz.

İzmir Kuyumcular;

  • Ata Kuyumculuk
  • Aslan Kuyumculuk
  • Özüm Kuyumculuk
  • Aykan Kuyumculuk
  • İş-Ar Kuyumculuk
  • Adil İdil Kuyumculuk

İzmir Kuyumcular Çeyrek Altın Fiyatı

İzmir kuyumcular çeyrek altın fiyatı son zamanlarda en fazla ilgi gören ve artış yapılan altın türüdür. Bununla birlikte gram altında son zamanlarda yaşadığı yükselişler ile bir hayli ilgi görmektedir.

Son 24 saat içinde yaptığı %0.5 oranındaki yükseliş oranı bile çeyrek altının yükselişinde büyük rol oynamaktadır. Son 3 yıla bakıldığı zamanda çeyrek altının son zamanlarda göre daha fazla artış yaşadığı gözlemlenir.

İzmir Altın Gram Fiyatı

İzmir Kuyumcular Odası Altın Fiyatları

İzmir altın gram fiyatı son zamanlarda çeyrek altından sonra en fazla ilgi gören altın türü olmaktadır. Altının sürekli yükselişi ile birçok insan hem yatırım hem de hediye amaçlı olarak gram altına yönelmeye başladı. Ancak son zamanlarda gram altının yaptığı yükseliş ile bu yönelim oldukça durdu.

Yeni yılın gelmesi ile bu yönelimin durup durmayacağı merak konusu olmaya başladı.

İzmir Kuyumcular Çarşısı

İzmir kuyumcular çarşısı son zamanlarda nabzını gram altına bırakmış gibi görünüyor. Birbirinden farklı dükkanların içinde bulunduğu ve İzmir’in gözde mekanı olan altın çarşısı son zamanlarda en durgun zamanını yaşıyor diyebiliriz.

Ancak uzmanlara göre bu durgunluğun yılbaşının gelmesi ile sona ereceği ve insanların tekrar altına yöneleceği düşünülüyor. İzmir altın fiyatları takip etmek için belirli takip analiz tablolarını inceleyebilirsiniz.

İzmir’de 22 ayar bilezik ne kadar?

2024 tarihi itibariyle İzmir’de 22 ayar bilezik gram fiyatı 1.782,91 TL’dir. Bu fiyat, İzmir Kuyumcular Odası tarafından belirlenmektedir.

Gram altın fiyatları kuyumcularda neden farklı?

Gram altın fiyatları, kuyumcular tarafından serbest piyasada belirlenmektedir. Bu nedenle, kuyumcular arasında gram altın fiyatlarında farklılıklar görülebilir. Bu farklılıklar, kuyumcuların maliyetleri, kâr marjları ve rekabet koşulları gibi faktörlerden kaynaklanabilir.