Kart şifre alma QNB ve QNB kart şifresi alma SMS ile nasıl yapılır, bilgilendiriyoruz. Finansbank maaş kartı şifre alma ve Finansbank cep şube şifre alma işlemini birlikte inceleyelim.

Günümüz bankacılık dünyasında sunduğu yenilikler ve fırsatlar sayesinde QNB Finans oldukça yüksek sayıda müşteriye sahip oldu. Bu da her gün binlerce kullanıcısına kart gönderdiği anlamına geliyor. Fakat gelen kartların içerisinde bireylerin güvenliğini sağlamak için şifre gönderimi uzun süre önce kaldırıldı. Peki kart şifre alma QNB konusunun cevabı nedir?

QNB müşterileri, kart şifresini almak için müşteri hizmetlerini arayabilir, SMS gönderebilir ya da en yakındaki bankamatiğe uğrayabilir. Ayrıca internet bankacılığı sayfasına girerek sırasıyla şu adımları takip edebilirsiniz: QNB Finansbank > Ayarlarım > Şifre/Pin >Kartlar Menüsü

QNB Kart Şifresi Alma SMS

QNB Kart Şifresi Alma SMS

Müşteriler, QNB kart şifresi alma için sıklıkla SMS yöntemine başvuruyor. Peki SMS ile kart şifresi almak nasıl mümkün olabilir? Öncelikle SIFRE yazıp elinizdeki kartın son dört hanesini yazmanız gerekiyor. Sonrasında da CVV numarasını yazıp 2273’e mesaj atmaları yeterli olacaktır. Bu işlem sonunda kart şifresi SMS yoluyla telefonuna iletilir.

Finansbank Cep Şube şifre Alma

Finansbank Cep Şube şifre Alma

Finansbank cep şube şifre alma, öncelikle QNB mobil uygulamasını akıllı cihazlara indirmek gerekiyor. Ardından ise ekranın sol alt köşesinde bulunan ‘Finans Şifre Al’ butonuna tıklanır. Daha sonrasında kişisel bilgilerinizi ekrana girerek Finansbank mobil bankacılık şifre alma işlemini gerçekleştirmiş olur.


Daha fazla ilgili içerik;


CardFinans Nakit Şifre Alma

QNB Finansbank kullanıcıları özellikle maaş çekimleri için CardFinans kullanır. Tıpkı kredi kartlarında olduğu gibi bu kartların da şifresini almak için SMS, müşteri hizmetleri ya da ATM yollarına başvurulabilir. SMS bu konuda sık kullanılan yöntemdir. Sırasıyla şu adımları uygulayarak CardFinans nakit şifre alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Aralarında boşluk bırakarak NAKIT, banka kartınızın son 4 hanesi ve arka yüzündeki CVV numarasını yazarak 3996’ya SMS atabilirsiniz.

Finansbank Kart Şifresi Unuttum

Günümüzde bireyler birçok uygulama kullanmakta. Her uygulamanın bir kimliği olduğu düşünüldüğünde şifre unutma olayı oldukça doğaldır. Finansbank kart şifresi unuttum sorunsalı da bunlardan bir tanesidir. Bu durum ile karşı karşıya kalındığında bankanın web sitesine girip ‘şifremi unuttum’ bölümüne tıklayarak bu sorunu kolaylıkla çözebilir. Ayrıca 0850 222 0 900 numaralı müşteri hizmetleri aracılığıyla da bu sorunu çözebilirsiniz.

Finansbank SMS Şifresi Gelmiyor

Finansbank mobil bankacılık kullanılırken güvenlik doğrulaması için SMS yöntemi uygulanır. Bu uygulama kullanıcıların güvenlik düzeyini en üst seviyeye çıkarır. Fakat bazı durumlarda Finansbank SMS şifresi gelmiyor sıkıntısı yaşanabilir, onay kodu SMS’inin gelmesinde gecikmeler olabilir.

Bu tür durumlara karşı banka kullanıcılarının beklemesini, ekranda duran sürenin tamamlanması gerektiğini belirtiyor. Eğer belirtilen sürede SMS şifresi gelmez ise ‘Tekrar Gönder’ butonuna basılarak sorunun çözümü mümkün.

QNB Finansbank Kart Şifresi Değiştirme

Şifre değiştirmek oldukça kolay bir işlemdir. QNB Finansbank kart şifresi değiştirme işlemini, yurt içindeki bütün ATM’lerden gerçekleştirmek mümkündür.

1 Comment