Kart şifresi alma Ziraat Bankası ve Ziraat Mobil kart şifresi alma işleminin nasıl yapıldığını sizlere aktarıyoruz. Telefondan kart şifresi değiştirme Ziraat nasıl yapılır, görsel olarak anlatıyoruz.

Kart şifresi alma Ziraat Bankası, Ziraat Bankası devlet kurumu olduğu için kullanıcı sayısı oldukça fazladır. Özellikle emeklilerin maaş için büyük oranda tercih ettiği banka, aynı zamanda yüksek oranda kredi kartı kullanımını içinde barındır. Peki Ziraat Bankası şifre belirleme işlemi nasıl yapılır ve Ziraat mobil kart şifresi alma işleminin detaylı görsel anlatımı aşağıda yer almaktadır.

Bu sorunun yanıtı oldukça basit ve kullanışlıdır. ATM, müşteri hizmetleri ya da SMS yöntemleriyle kart şifresini birkaç dakika içerisinde almak mümkün. Ayrıca SIFRE yazıp aralarında birer boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesi, anne kızlık soyadınızın son 2 harfi, doğum yeriniz ve kartınızın arkasında bulunan CVV kodunu 4757’ye SMS atabilirsiniz.

Kart Şifresi Alma Ziraat Bankası
Kart Şifresi Alma Ziraat Bankası 2
Kart Şifresi Alma Ziraat Bankası 3
Kart Şifresi Alma Ziraat Bankası 4

ATM’den Şifre Değiştirme Nasıl Yapılır

Kartların şifre değiştirme işlemleri artık ATM’ler üzerinden de yapılabilmektedir. ATM’den şifre değiştirme için bankamatikten ‘Diğer İşlemler’ seçeneği tıklanır. Sonrasında ‘Şifre Değiştirme’ butonuna basılarak ATM’den şifre değiştirme işlemi başarıyla gerçekleştirilir.


Daha fazla ilgili içerik;


Bankkart Mobil Şifre Alma

Ziraat Bankasının müşterilerine sunduğu Bankkart uygulaması, oldukça yüksek kullanım popülasyonuna ulaştı. Bu da haliyle Bankkart mobil şifre alma konusuna olan ilgiyi arttırdı. Peki Bankkart mobil şifre alma işlemi nasıl gerçekleştirilir? Bu sorunun cevabı oldukça basittir. Tıpkı kredi kartında da belirttiğimiz yöntemi uygulayarak Bankkart mobil şifre sahibi olmanız mümkün.

Telefondan Kart Şifresi Değiştirme

Bilindiği üzere kart değiştirmenin en hızlı ve kolay yöntemi ATM aracılığı ile olmaktadır. Fakat birçok kullanıcı telefon üzerinden bu işlemi gerçekleştirmek ister. Telefondan kart şifresi değiştirme işlemini müşteri hizmetlerini arayarak kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri hizmetleri personelleri bu konuda size detaylı bir şekilde bilgilendirme sağlayacaktır.

Telefondan kart şifresi değiştirme işlemini sizler için görsel olarak anlattık. İşleminiz mobil bankacılık ile görsel olarak anlatılmaktadır.

İşlemin ikinci kısmında hangi kartınızın şifresini değiştirecekseniz onu seçmeniz gerekmektedir. Kredi kartı şifre değiştirme işlemi içinde aynı yol izlenmektedir.

Son adım olarak seçtiğiniz kart seçeneğinden sonra karşınıza çıkan kart ayarları seçeneğine tıklayıp şifrenizi belirleyebilirsiniz.

Ziraat Şifre Değiştirme

Ziraat Bankası kullanıcıların en çok yaşadığı sorunsallardan birisidir Ziraat şifre değiştirme işlemi. Bankacılık uygulamalarına hâkim olmayan kişilerin bu sorunu yaşaması oldukça normaldir. Çünkü bankalar devamlı sistemlerinde iyileştirmeler yaparak uygulamalarında güncellemeye gitmektedirler. Şifre değiştirmek için kullanabileceğiniz yöntemler şu şekildedir: İnternet Şubesi, Mobil bankacılık ve 0850 258 00 00 müşteri hizmetleri.

Ziraat Mobil Şifremi Unuttum

Ziraat mobil şifremi unuttum diyen kullanıcıların yapması gereken şey oldukça basittir. Müşteri hizmetlerini arayarak sorunlarını anlattıkları taktirde kısa süre içerisinde yeni şifrelerine kavuşacaklardır. Ayrıca şubelere giderek de yeni şifreyi almak mümkün.

Kart Şifresi Nerde Yazar

Artık günümüzde kart güvenliği oldukça mühim bir konu haline gelmiştir. Bu yüzden kart şifresinin herhangi bir yerde yazması mümkün değildir. Bu kullanıcıların güvenliği için uygulanan bir yöntemdir. Kart şifresi nerede yazar sorusunun cevabı için müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek ya da en yakın ATM’ye gitmek yeterli olacaktır.

2 Comments