Kirpik lifting yorum ve kirpik lifting kirpik döker mi, bilgilendiriyoruz. Kirpik lifting sonrası dikkat edilmesi gerekenler ve kirpik lifting yaptıranları birlikte inceleyelim.

Kirpik lifting yaptıranlar detayları daha önce işlem yaptıran kişiler tarafından aktarılıyor. Pek çok kadının sıklıkla tercih ettiği bu işlem için yapılan bazı yorumlar şu şekildedir;

  • Kısa süre içerisinde yaptırmak istediğim işlemlerden biri.
  • İşlemi izlediğim zaman yaptırmak için can atıyorum.
  • Hiç yaptırmadığım halde herkesin sorduğu şey.
  • Lifting yapınca rimel kullanma derdim tamamen sona erdi.

Kirpik lifting kirpik Döker mi

Kirpik lifting kirpik Döker mi

Kirpik lifting kirpik döker mi ve kirpik lifting zararları var mı, varsa nelerdir gibi sorular da oldukça sık araştırılıyor. Tamamen doğal bir işlem olarak kabul görüyor. Keratin ve vitamin takviyesi ile yapılan bu işlemlerin herhangi bir zararı bulunmuyor. Ancak yine de bazı kişilerin kirpiklerin daha fazla dökülmesine neden olacağını düşündüğü gözleniyor. Nitekim uzmanlara göre bu işlemin hiçbir şekilde zararı bulunmuyor.

Kirpik Lifting Fiyat

Kirpik lifting fiyat detayları oldukça farklılık gösteriyor. Genelde işlemi uygulayan yerler nakit ödemelerde kolaylık sağlıyor. Ortalama kirpik lifting ücretleri ise piyasada 700 TL olarak yansıyor. Daha uygun ve daha yüksek fiyat seçenekleri ile de karşılaşabilirsiniz.

Kirpik Lifting De Demek

Kirpik lifting ne demek sorusuna hızlıca yanıt vermek gerekirse de seyrek ve hacim kaybı yaşayan kirpiklerin kökten uca beslenerek hacim kazanmasını sağlayan bir işlemdir. Kirpiklerin kök kısımlarına keratin ve çeşitli vitaminlerin takviye edilmesi ise sağlanan uzun süreli bir işlem olduğunu söylemek de yanlış olmayacaktır.

Kirpik Lifting Süresi

Kirpik Lifting Süresi

Kirpik lifting süresi ne kadar sürer sorusu da sıkça merak edilenler arasında yer alıyor. Kirpik lifting işlemi yapıldıktan sonra yaklaşık 2-3 ay kadar kalıcılığını korumaya devam ediyor. Uygulama yapıldıktan yaklaşık 12 saat kadar sonra yüz yıkanabilir ve makyaj yapılabilir.


Daha fazla ilgili içerik;


Lifting Kaşa Uygulanır Mı?

Lifting kaşa uygulanır mı diye merak edenlerin sayısı da oldukça fazladır. Kaşları hacimsiz olan ve doğal bir görünümle hacim kazanmasını isteyenlere lifting işlemi uygulanabilir. Tamamen doğal bir görünüm kazandıran bu işlemin hiçbir zararı da bulunmamaktadır.

Kirpik Lifting Ped Seçimi

Kirpik lifting ped seçimi oldukça önemlidir. İşlem sırasında kullanılan bu pedlerin belirli bedenleri bulunuyor. Genelde işlem sırasında s, m ya da l olarak boyutlandırılan pedler kullanılmalıdır.

1 Comment

  1. Kirpik lifting yaptırdım. İlk yaptırdığım yer çok güzeldi. Resmen rimel sürülmüş gibi kirpiklere sahiptim. Ama ikinci yaptırdığım yer resmen tüm kirpiklerimi döktü. Tercih edeceğiniz güzellik merkezi çok önemli asla uyduruk bir yere gitmeyin