Konya Gram Altın Ne Kadar (anlık) bilgilendiriyoruz. Konya çeyrek altın ve bilezik fiyatları ne kadar işte detayları. 

Konya altın fiyatları ne olacak sorusu oldukça sık merak ediliyor. Gram Altın fiyatları il bazında değişkenlik gösterebilir. Konya ilindeki kuyumcular tarafından sunulan fiyat detayları ise her kuyumcuda farklıdır. Merak edenler için Konya kuyumcu fiyatlarını tüm detaylarıyla kaleme aldık.

Konya AltınFiyatları
Tam Altın8.219,61 TL
Yarım Altın4.109,81 TL
Gram Altın1.268,89 TL
Çeyrek Altın2.054,90 TL
22 Ayar Bilezik1.150,14 TL

Konya Kuyumcular;

  • Altınkaynak Kuyumculuk
  • Alaattin Yüzer Kuyumculuk
  • Beşkavak Kuyumculuk
  • Merkez Altın
  • Mustafa Dolmacı Kuyumculuk
  • Güler Kuyumculuk

Kuyumcu Altın Fiyatları Canlı

Kuyumcu altın fiyatları canlı olarak farklılık gösteriyor. Altının türüne ve piyasa durumuna göre alış-satış rakamları değişebiliyor. Canlı altın fiyatları her dakika değişkenlik gösterse de takibini yapabilirsiniz. İl bazlı kuyumcu fiyatları ve genel altın fiyatlarının canlı olarak değişme nedenleri şunlardır;

  • Para piyasalarındaki değişimler
  • Enflasyonun artması
  • Faiz oranlarındaki değişimler
  • Amerika ve Çin’deki istihdam oranları, ticaret verileri vs.

Dünya’nın her yerinde altının değeri aynıdır. Yani değer kayıpları ülke bazlı olmaz. Bunun yanı sıra sadece kuyumcu satış fiyatlarında ufak tefek farklılıklar gözlenebilir. Konya kuyumcu fiyatları da bu nedenlere bağlı olarak farklılık gösterebiliyor.

Konya Kuyumcular Çeyrek Altın Fiyatı

Konya kuyumcular çeyrek altın fiyatı değişkenlik gösterebiliyor. Bu değişkenlik genelde çeyrek altının yeni ya da eski tarihli olmasına ya da kulplu-kulpsuz olmasına göre belirleniyor. Yeni tarihli altınların fiyatları daha değerli iken eski tarihliler uzun vadeli yatırımlar için kullanıldığından uzun vadede değer kazanır.

Altınları Konya kuyumcularına sattığınız zaman bu tarz kriterlere göre piyasanın altında ya da üstünde rakamlar görebilirsiniz. Yine aynı durum çeyrek altını satın alırken de geçerlidir. Eski tarihli çeyrek altın fiyatları yeni tarihlilere oranla biraz daha düşüktür.

Konya gram altın fiyatı

Konya Altın Gram Fiyatı

Konya altın gram fiyatı da yine yukarıda belirttiğimiz detaylar baz alınarak belirleniyor. Yine para piyasalarındaki değişimler ve diğer etkenler fiyatların canlı olarak yükselip inmesine sebep oluyor. Konya kuyumcularında gram altın fiyatlarının alış-satış değerleri de tüm bu etkenler çerçevesinde farklılık gösterebilir.

Konya Kuyumcular Çarşısı

Konya kuyumcular çarşısı altın alıp satmak isteyenlerin en sık ziyaret ettiği alanlardan biri olarak dikkat çekiyor. Birden fazla kuyumcunun yer aldığı çarşıda her kuyumcunun satış ve alış fiyatlarına bakıldığında ufak çaplı farklılıklar görmek mümkündür. Bu farklılık yine kuyumcular arasındaki rekabete de bağlıdır.