Nesine nasıl para yatırılır ve ATM den Nesine’ye para yatırma işlemini sizlere aktarıyoruz. Nesine kartsız para yatırma ve Nesine para yatırma ücretleri ne kadar, birlikte inceleyelim.

Nesine nasıl para yatırılır sorusu üyeleri tarafından çok sık bir şekilde araştırılıyor. Eğer Nesine hesabına para yatırmak istiyorsanız üyelik bilgilerinin kesinlikle size ait olması gerekiyor. Yani bir başka kullanıcının hesabına kendi banka bilgilerini ile para yatırma işlemi yapamazsınız.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra bankalara ait vadesiz mevduat hesaplarından direk para transferi yapabilirsiniz. Aynı zamanda nesine.com ile anlaşmalı bankalar üzerinden EFT ile de para transferi yapabilirsiniz.

Nesine Para Yatırma

Nesine.com yasal iddiaa sitesine para nasıl yatılır. Nesine para yatırma, Her banka ile hemen hemen para yatırma işlemi aynı olan nesine.com para yatırma işlemini sizler için görsel olarak anlattık.

Nesine Para Yatırma
Nesine Para Yatırma
Nesine Para Yatırma

Hangi bankanın görsel anlatımını istiyorsanız yorumlarda belirtiniz.


Daha fazla ilgili içerik;


Nesine Kartsız para Yatırma

Nesine kartsız para yatırma işlemi yapılabilir mi ve nasıl yapılır diye araştıran kullanıcıların sayısı da oldukça fazladır. Nesine.com üzerinden bildiğiniz üzere sadece anlaşmalı bankalar aracılığıyla ödeme yapabilirsiniz. Eğer kartsız nasıl işlem yaparım diyorsanız da;

  • Anlaşmalı olan bankaların internet şubelerinden direk Nesine kartsız para yatırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Telefon ve cep-mobil bankacılığı üzerinden de kartsız ödeme yapabilişiniz.
  • Yine anlaşmalı olan bankaların ATM’lerinden karlı ya da kartsız şekilde işlem yapabilirsiniz.

Nesine para yatırma papara

Nesine para yatırma papara ile mümkün müdür diye merak ediliyor. Nesine.com para transferi işlemleri için sadece anlaşmalı olduğu bankalardan ödeme kabul ediyor. Kendi sitesinde anlaşmalı olduğu bankaların listesini detaylı olarak aktarıyor.

Belirtilen bu listede ise Papara ile bir anlaşma olmadığı görülüyor. Bu nedenle nesine.com para yatırma işlemlerinde papara hesabınızı kullanamıyorsunuz.

Nesine Para Hesaba Geçmedi

Nesine para hesaba geçmedi sorunu ile karşılaşan kullanıcılar olabilir. Normal şartlarda alt ya da üst limit olmadan tüm kazançlarınız 7 gün boyunca gece saat 24.00’a kadar hesabınıza geçer. Eğer gece saat 24’ten sonra para çekme işlemi yaptıysanız belirtilen saat aralığında hesabınıza geçecektir. Eğer paranın hala hesabınıza geçmediğini düşünüyorsanız nesine ile irtibata geçerek durumu bildirebilirsiniz.

Nesine Para Yatırma Saatleri

Nesine para yatırma saatleri, haftanın her günü yapılmaktadır. Haftanın 7 günü saat gece 24:00’a kadar para işlemleri sorunsuz bir şekilde devam ediyor.

Nesine Komisyon Almayan Bankalar

Nesine komisyon almayan bankalar hangileridir diye merak ediyorsanız hemen aktaralım;

  • Cepteteb herhangi bir komisyon kesintisi yapmıyor.
  • Enpara da ödemelerde kesinti yapmayan bankalardan biridir.