Serik hal fiyatı 2024, Antalya ve çevre ilçelerde yaşayan kişilerin merak ettiği durumlardan birisidir. Serik hal fiyatları 2024 başlığı altında ise bu alanda satılan ürünlerin fiyatları sunulmaktadır.

Pek çok meyve sebzenin bulunduğu hallerin diğer satış alanlarına kıyasla çok daha uygun fiyatlara sahip oldukları göze çarpmaktadır. Esnaflar başta olmak üzere vatandaşların büyük çoğunluğu da günümüzde hal üzerinden alışveriş yapmayı tercih etmektedir. Böylece piyasa değerine göre daha ucuz meyve ve sebze almak mümkün olmaktadır.

Antalya Serik Hal Fiyatları
Domates20 TL
Sivri (İnce)23 TL
Sivri Biber (Kıl)32 TL
Dolma Biber27 TL
Çarli Biber22 TL
Üç Burun32 TL
Kapya Biber30 TL
Salatalık20 TL
Silor32 TL
Beyaz Kabak29 TL
Patlican18 TL
Oval Kokteyl25 TL
Sırık Fasulye35 TL

Antalya Serik Hal Fiyatları Facebook

Antalya Serik hal fiyatları Facebook ortamında aratıldığı için güncel fiyatları sizler için web ortamında hazırladık. Antalya Serik hal fiyatları Facebook rakamları yukarıdaki tabloda yer almaktadır.


Daha fazla ilgili içerik;


Serik Hal Fiyatları Nelerdir

Serik hal fiyatları nelerdir için bu başlığı herhangi bir tarayıcıda aratmanız yeterli olacaktır. Başta Serik halinin kendi sitesi olmak üzere diğer yardımcı sitelerde de güncel fiyatlar vatandaşa yansıtılmaktadır. Bu noktada piyasa ile hal arasında fiyat karşılaştırması yapabilir ve böylece ihtiyaçlarınızı daha ucuz yollardan karşılayabilirsiniz.

Meyve çeşitleri ve sebze çeşitlerinde uygulanan bu fiyatların önümüzdeki günlerde artması beklenirken vatandaşların yine de bu alanları alışveriş için tercih ettiği fark edilmektedir. Bir sonraki alt başlıkta ise Serik hali kapsamında sunulan bazı ürünlerin listesini inceleyebilirsiniz.

Serik Hali Ürün Listesi

Antalya iline bağlı olarak hizmet vermekte olan Serik ilçesi, bünyesinde barındırdığı hal kapsamında hem vatandaş hem de esnaflar tarafından yoğun ilgi görmektedir. Serik hali ürün listesi güncel olarak takip edilmektedir. Vatandaşların tercih edebileceği bazı ürünler ise aşağıda maddeler halinde açıklanmıştır:

Bahsi geçen bu ürünler, taze bir şekilde hale getirilmekte ve buradan da toptan alımlar için insanlara sunulmaktadır. Ucuz yollardan alışverişini tamamlamayı tercih eden kişilerin bu ve buna benzer fiyatlardan yararlanmayı tercih ettiği görülmektedir. Bunun için halleri tercih etmeniz yeterli olacaktır.

2 Comments

  1. serik hal fiyatları birden değişiyor. birden yükselip birden düşüyor sebebini bilen var mı? bu sene hal fiyatları da uçuk

  2. Serik hal, Türkiye’nin Antalya iline bağlı Serik ilçesinde bulunan bir sebze ve meyve hali olarak bilinir. Üreticiler ve toptancılar, tarım ürünlerini sergileyip sattıkları bu yerde iş yaparlar. Serik hal, bölgedeki tarım ürünlerinin alım satımının gerçekleştiği önemli bir ticaret merkezidir.

Leave A Reply