Soğan fiyatları bakıldığında soğanın kilosu sürekli olarak farklılık göstermektedir. Orta büyüklükte soğanları organik olarak aldığınız zaman ortalama fiyat 8 TL veya 10 TL arasında farklılık göstermektedir.

Yemeklerin vazgeçilmezi olan soğan büyüklüğü ve kalitesine göre fiyatları da farklılık göstermektedir. Aynı zamanda soğan çeşitleri yine illere göre farklılık gösterebilmektedir.

1 Kilo Soğan Kaç TL

Kuru Soğan Fiyatları

Bütün zincir marketlerin ve hal’deki soğan fiyatlarının en güncel rakamlarını araştırdık ve günlük olarak sizlere aktarıyoruz. Aşağıda 1 kilo soğan kaç TL bulabilirsiniz.

  • A101 Soğan fiyatı; 8.90 TL
  • Bim’de kuru soğan fiyatları; 8.75 TL
  • Şok Soğan fiyatı; 8.99 TL
  • Kuru soğan hal fiyatları; 7 – 10 TL

Ankara Kuru Soğan Fiyatları

Ankara Kuru soğan fiyatları bölgesine göre satın alınabilmektedir. Yemeklerin vazgeçilmesi olan kuru soğanlar lezzetli ve sağlıklı olması ile birlikte herkesin severek kullandığı soğanlardır. Ülkemizde birçok bölgede yetiştirilen soğanlar özellikle doğu Anadolu ve güneydoğu Anadolu bölgesinde sıklıkla yetiştiriliyor.

Soğan8 TL

Daha fazla ilgili içerik;


Çorum Kuru Soğan Fiyatları

Kuru Soğan Fiyatları

Çorum ili en fazla soğanın yetiştirildiği bölgeler arasında bulunuyor. Çorum Kuru soğan fiyatları bakıldığı zaman kilosu 8 TL civarında olmaktadır. Çeşit olarak mor soğanın kilosu bu civarda bulunuyor ve lokasyon olarak Alaca bölgesinde en iyi soğanlar üretilmektedir. Soğanlar çok bakım gerektirmemesi ile birlikte karasal iklim şartlarında herhangi bir sorun yaşamaz bu sebeple birçok ilde üretimi yapılabilmektedir.

Amasya Soğan Fiyatları

Amasya bölgesinde yetişen kırmızı soğanlar birçok ile göre daha uygun fiyatta satılmaktadır. Amasya soğan fiyatları bakıldığı zaman kilosu 8,40 TL olarak satılıyor. Bununla birlikte Amasya soğan üretimi merkezlerinden olması ile beraber dünyaya da soğanları dağıtmaktadır. Amasya soğan üreticileri, günlük soğan ihtiyacına bakıldığı zaman 1700 ila 2000 bin ton tüketilen soğan üretilmektedir. Güncel ekonomik durumlara göre soğan fiyatları farklılık gösterebilir.

Hindistan Soğan Fiyatları

Dünyaya soğan konusunda ihracat yapan Hindistan, dünyanın birçok bölgesine soğan dağıtımı yapmaktadır. Hindistan soğan fiyatları bakıldığı zaman sürekli olarak değişiklik göstermektedir. Soğan dünyanın dört bir yanında sürekli olarak tüketilen ve sevilen sebzelerden bununla beraber sadece Türkiye’de değil dünyada da güncel ekonomi durumu, zam durumu ve mağazalara göre farklılık gösterebilmektedir.

1 Comment

  1. Soğan soğan dedik uygun fiyata soğan araştırmaya geldik. Soğanlarım fiyatları neden bu kadar pahalı hala çözemedim

Leave A Reply