THY indir ve ücretsiz THY Check – İn işlemini yapın. THY Uçuş Sorgulama ve güncelleme nasıl yapılır işte detayları.

Thy indir işlemi oldukça kolaydır. Öncelikle telefonunuzda bulunan mağazalara girmeniz gerekiyor. Yani android telefon kullanıyorsanız google play store, ıphone telefon kullanıyorsanız app store mağazalarına girmelisiniz. Daha sonra arama kısmını açmalısınız. Arama alanına türk hava yolları yazmalısınız. Hemen aşağıda çıkan seçeneklere baktığınız zaman türk hava yollarına ait olan uygulamayı göreceksiniz. Hangi uygulamayı indirmek istiyorsanız onun üstüne dokunmalısınız.

Daha sonra karşınıza uygulamanın sayfası açılacaktır. Burada indir butonunu göreceksiniz. İndir butonuna bastığınız zaman eğer wifi ya da mobil veriniz de bir problem yoksa ve açıksa otomatik bir şekilde indirmeye başlayacaktır. Telefonunuzda uygulamanın kaplayacağı alan kadar yer olması da önemli bir ayrıntıdır. Bunlarda sorun yoksa uygulama işleminiz başarılı bir şekilde gerçekleşecektir.

app-store indir
google-play indir

THY Check – İn

THY check – in işlemi hava alanında bagajınız için ya da bilet kontrol işleminden geçme olayı olarak tanımlanıt.  Hava alanında yer alan kiosklara e – bilet  numaranızı girmelisiniz. Bunun yerine rezervasyon kodunuzu da girebilirsiniz. Bu sayede kolay bir şekilde check – in yapabilirsiniz. Bunun yanında Miles & Smiles kartınız var ise ya da banka kartınızı kullanarak da kimlik bilgilerinize daha kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. check – in işlemi koltuk seçimini yapıldıktan sonra biniş kartınızın üretildikten sonra tamamlanacaktır.

THY indir (THY Check – in Ücretsiz Koltuk Seçimi)

Anadolujet İndir (Bilet Al ve Check İn Sorgulama)

YapıKredi Mobil indir (YapıKredi Son Sürüm Güncelleme)

Pegasus indir (Pegasus Mobil Güncelleme)

THY Uçuş Sorgulama

THY uçuş sorgulama Miles & Smiles üyeliğiniz var ise üyelik numaranız ve şifreniz ile giriş yapmalısınız. Daha sonra hesabınızda yer alan uçuşlarım bölümüne giriş yapmalısınız. Bu sayede uçuş sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

THY Uçuş Sorgulama

THY Güncelleme

THY güncelleme basamaklarını beraber inceleyelim;

  • İlk yapmanız gereken telefonunuzun markasına ait olan uygulamayı da indirdiğiniz mağazaya giriş yapmalısınız.
  • Bu mağazada arama alanına türk hava yolları yazmalısınız.
  • Telefonunuzda yer alan türk hava yolları uygulamasına tıklamalısınız.
  • Daha sonra karşınıza türk hava yollarına ait uygulama sayfası çıkacaktır.
  • Bu uygulama sayfasında güncelle yazılı olan butona tıklamalısınız.
  • Bu sayede güncelleme işlemi otomatik bir şekilde yapılmaya başlayacaktır.

Telefonunuzun wifi ağına ya da mobil veriye bağlı olduğundan emin olmalısınız. Eğer bir bağlantı söz konusu değilse güncelleme işlemi yapılmayacaktır. Ayrıca telefonunuzda depolama alanı olup olmaması da önemlidir. Aksi halde yine güncelleme yapmayacaktır.

Ziraat Mobil indir (Ziraat İnternet Bankacılığı Mobil)

Sahibinden.Com İndir (Güncelleme 2021)

Comments are closed.