Trendyol Gel Al Noktası Nasıl Olunur detaylı bilgilendiriyoruz. Trendyol teslimat noktası başvuru formu işte detayları.

Trendyol gel al noktası nasıl olunur, sorusu son zamanlarda sık sık duyulmaya başlandı. Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitesi konumunda bulunan Trendyol, kullanıcılarına kolaylık sağlamak amacıyla yeni uygulamalara imza atıyor. Trendyol gel al noktası sayesinde kargo sürecini hızlandırıyor.

Trendyol gel al noktası olabilmek için belirli şartların sağlanması gerekiyor. Başvuru yapmak isteyen kişilerin teslimat.noktasi@trendyol.com adresi üzerinden bilgilerini paylaşması gerekmektedir.

  • Trendyol ekibi tarafından başvurunun onaylanması halinde işletme kontrolü sağlanır.
  • Vergi levhasına sahip her işletme gel al noktası olabilir. Ayakkabıcı, fırın, cafe, manav, kuru temizleme, optik vs. gibi işletme türleri gel al başvurusunda bulunma hakkına sahiptir.
  • Trendyol kullanıcılarına hızlı kargo imkanı sunmak istediği için gel an noktalarının merkezi bir konumda yer almasını tercih etmektedir. Bu nedenle işletmenin bulunduğu ilçe, mahalle ve sokak konumu önem taşımaktadır.
  • Trendyol ve gel al noktası sahipleri arasında iş ortaklığı kurulmaktadır. İşletme sahibinin kargo teslimatında güvenilir olması gerekmektedir. Bu nedenle adli sicil kaydının temiz olması tercih sebebi olarak kabul edilmektedir.
  • Trendyol üzerinden satış gerçekleştiren işletmelere de gel al noktası önceliği tanınmaktadır.

Trendyol Gel Al Noktası Kazanç

Trendyol gel al noktası kazanç, sorusu işletmelere göre farklılık göstermektedir. İşletmenin ne kadar kargo teslimatı yaptığına bağlı olarak geliri de artmaktadır. Merkezi bir konumda bulunan Trendyol gel al noktasının geliri 10 bin TL’den başlamaktadır. Lakin, şehir nüfusu ve siparişlere bağlı olarak gelir artışı yaşanabilir.

Trendyol Gel Al Noktası Başvuru Formu

Trendyol Gel Al Noktası Başvuru Formu

Trendyol gel al noktası başvuru formu doldurularak işleminizi tamamlamanız gerekmektedir. Trendyol’un resmi internet sitesinde tarafından yönlendirilen Google formu hazırlanmıştır. Buradaki adresi üzerinden başvuru formunu doldurabilirsiniz. Kimlik bilgileri, işletme türü, işletmenin bulunduğu açık adres ve mail adresi gibi bilgilerin eksiksiz doldurulması istenmektedir.

Trendyol Gel al noktası çıkmıyor

Trendyol Gel al noktası çıkmıyor, sorununa sahip kullanıcıların satın aldıkları ürünleri kontrol etmesi gerekmektedir. Zira, Trendyol tarafından sunulan Gel Al noktası uygulaması belirli ürünleri kapsamaktadır. Ayrıca, 1000 TL üzerindeki ürünler için kullanılamaz. Büyük hacimli ürünler içinde gel al uygulaması sunulmamaktadır. Gel Al noktasının çıkmaması halinde kargo işletmeleri üzerinden satın aldığınız ürün teslim edilecektir.


Daha fazla ilgili içerik;


Trendyol Şubeleri Nerede

Trendyol Şubeleri Nerede

Trendyol şubeleri nerede, sorusu önemli bir yanlış anlamanın ürünüdür. Zira, Trendyol şirketine ait şubeleri bulunmamaktadır. Online alışveriş sitesi olarak hizmet sunan Trendyol, sadece internet üzerinden sipariş almaktadır.

2 Comments

  1. ferah photograqpy on

    gel al noktası başvurusunda bulundum. trendyol her mailden gelen iletileri kabul etmiyor. mail adresimizi onaylatmak için ne yapmamız gerekiyor.

  2. Kadir Eser on

    Bakkalım var trendyol gel al noktası açmak istiyorum. Getirisi var mı acaba mantıklı oluyor mu eğer gel al noktanız varsa bana bilgi verebilir misiniz benimle iletişime geçerseniz sevinirim.