Twitch hesap silme işlemini sizlerle paylaşıyoruz. Twitch hesap silme telefondan nasıl yapılır ve Twitch hesap silme linki bilgilerini birlikte inceleyelim.

Twitch hesap silme işleminde öncelikle Twitch hesabını silmek için belirlenen linke erişmelisiniz. Daha sonra açılan bu ekranda direkt hesabı sil ibaresi karşınıza çıkacaktır. Buna tıklayarak hesabınızı silebilirsiniz. Eğer sayfaya hesabınız açıkken giriş yaparsanız silinecek hesap butonunun karşısında yer alan kutucukta hesabınızın ismi yazacaktır. Eğer yazmıyorsa o kutucuğa kulanızı adınızı yazmalısınız. Daha sonra hesabınızı silme işleminizin doğrulanması için yeniden şifrenizi girmelisiniz.

Şifrenizi girdikten sonra doğrula butonuna tıklamasınız. Hesabınız bu şekilde kalıcı olarak silinecektir. Twitch kalıcı hesap silme durumunda erişim verilerine tekrar sahip olmak mümkün değildir. Ek olarak hesap silindikten sonra aynı kullanıcı ismini bir daha kullanamazsınız. Bundan dolayı tekrar açmak istediğiniz de yeni bir kullanıcı adı düşünmelisiniz.

Twitch Hesap Silme Link

Twitch Hesap Silme Link

Twitch hesap silme link bilgilerini aşağıdan ulaşabilirsiniz. Hesabınızı silmeden önce içerisinde önemli bilgi olup olmadığını tekrar kontrol etmelisiniz. Çünkü hesap silindikten sonra tekrar işlem yapılma durumu mevcut değildir. Bundan dolayı en başta işinizi garantiye almanızı öneririz. Bu sayfada yer alan alanları doldurup hesabınızı silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.


Daha fazla ilgili içerik;


Twitch Hesap Kurtarma

Twitch hesap kurtarma işlemi için öncelikle hesabınızın iletişim kısmına erişmelisiniz. İletişim kısmında yer alan e-posta alanına tıklamalısınız. Burada size ait olan e-posta adresi yazılıdır. E-posta düzenle kısmından e-postanızı değiştirme işlemini kısa bir şekilde halledebilirsiniz.

E-postanıza bir onaylama kodu gelecektir. Bu onaylama kodu üzerinden işleminizi tamamlamalısınız. Aksi halde e-posta değiştirme işlemi kaydolmayacaktır.

Twitch Hesap Silme Telefondan

Twitch hesap silme telefondan, aşamalarını hemen sıralayalım.

  • Twitch hesabınıza bilgisayar üzerinden giriş yapmalısınız.
  • Ayarlar butonuna tıklamalısınız.
  • En altta hesabımı devre dışı bırak kısmı var. Bu seçeneğe tıklamalısınız.
  • Hesabınızı kalıcı bir şekilde silmek istediğinizi onaylamalısınız.
  • Bunların hepsini yaptığınız takdirde Twitch hesabınız silinecektir.

Twitch hesabı öncelikle kendini dondurur. Yani bu işlemleri yaptıktan hemen sonra silinme işlemi bir sürece girer. Eğer Twitch hesabınızı 1 ay boyunca ziyaret etmeyip tekrar herhangi bir cihazdan giriş yapmazsanız bu durumda Twitch hesap kalıcı silme işlemi gerçekleşecektir. Giriş yaptığınız takdirde uygulamalarınız devre dışı kalacaktır.