Ziraat hesap kapatma işleminin nasıl yapıldığını sizlere aktarıyoruz. Ziraat onay cihaz eşleştirme kaldırma ve Ziraat Bankası hesap kapatma mobil üzerinden nasıl yapılır, birlikte inceleyelim.

Ziraat Bankası hesap kapatma işlemi için birçok yöntem bulunur. Bu yöntemler şu şekilde sıralanabilir.

  • Şubeden hesap kapatma işlemi için  ülkemizde en fazla şubeye sahip olan banka Ziraat Bankası’dır. Yurt içinde toplam 1741 tane şubesi ile hizmet verir. Sizler de kullanmadığınız hesapları şubelere giderek kapatabilir ve bu işlemi saniyeler içinde yapabilirsiniz. Ziraat Bankası çalışma saatleri içerisinde istediğiniz şubeyi ziyaret ederek kimlik belgenizle hesabınızın iptali için başvuru yapmanız gerekir.
  • Müşteri hizmetlerinden hesap kapatma işlemi için 444 00 00 – 0850 220 00 00 numaralı Ziraat Bankası müşteri hizmetleri iletişim merkezini arayıp dilediğiniz hesabını kapatmayı talep edilebilir.
  • İnternet bankacılığından hesap kapama işlemi için  Ziraat Bankası bireysel internet bankacılığına giriş yapıp sonrasında  Varlıklarım – kapamak istediğiniz hesabı seçiniz – Hesap Kapat sekmelerinden işleminizi yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası Hesap Kapatma Mobil

Ziraat Bankası hesap kapatma mobil ile internete bankacılığını kullanıp kısa sürede hesabınızı kapatabilirsiniz. İnternet bankacılığı içinde bulunan varlıklarım kısmından adınıza olan tüm  hesaplar üzerinden değişim yapabilirsiniz. Bu kısma girip seçenekler arasında bulunan hesap kapatma bölümüne basıp istenilen bilgileri doğru şekilde doldurduğunuz zaman hesabınız kısa sürede kapatılacaktır.

Vadesiz Hesap Kapatma Ziraat

Vadesiz hesap kapatma Ziraat Bankası için 3 farklı seçenek ile size hizmet vermektedir. Şubeye giderek, müşteri hizmetlerini arayarak yada internet bankacılığı üzerinden kısa sürede vadesiz hesabınızı kapatıp işlemlerinizi en hızlı şekilde  gerçekleştirebilirsiniz.


Daha fazla ilgili içerik;


Ziraat Ana Hesap Değiştirme Nasıl Yapılır

Ziraat Ana hesap değiştirme nasıl yapılır sorusu için “iletişim kanallarını kullanarak kısa sürede ana hesap değiştirme işlemini yapabilirsiniz” cevabı verilir. Ana hesap değiştirme işlemi ziraat bankası tarafından en hızlı ve güvenli şekilde yapılıp istenilen şekilde değişim yapılır.

Ziraat Bankası Kapanan Hesap Nasıl Açılır

Ziraat bankası kapanan hesap nasıl açılır sorusu için “şubeye gidip kapatılan hesabı açma talebinde bulunabilirsiniz” cevabı verilir. Kişi açtığı vadeli yada vadesiz hesabı kapattığı zaman yine de ziraat bankası üzerinden kaydı kapatılmaz. Sadece aktifliği kapatılan hesabı şubeye giderek en kısa sürede geri açtırmanız mümkündür.

Comments are closed.