Ziraat kart takip ve Ziraat Bankası kart takip numarası ile sorgulama nasıl yapılır, bilgilendiriyoruz. Ziraat kart takip numarası öğrenme ve Ziraat kart kargo takip işlemini birlikte inceleyelim.

Ziraat kart takip, Kuryenet firması ile çalışmakta olan Ziraat kart kargo takip bu firma üzerinden yapılmaktadır. Ziraat kredi kartı kargo sorgulaması için müşteri iletişim merkezlerini arayabilirsiniz. Eğer Ziraat Bankası kart takip numarası biliyorsanız bu durumda internet sitesi üzerinden sorgulama yapabilirsiniz.

Ziraat Kart takip numarası öğrenme

Ziraat Kart takip numarası öğrenme, Kuryenet çağrı merkezine ulaşmak için 444 93 93 numarasını arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Aynı zamanda 444 00 00 ya da 0850 220 00 00 numaralarını da arayabilirsiniz. Bu numaralar Ziraat Bankasına ait müşteri iletişim numaralarıdır.


Daha fazla ilgili içerik;


Ziraat Kart Kargo Takip

Ziraat kart kargo takip, ortalama olarak 2 hafta içerisinde kart sizin elinizde olacaktır. Kart talebi yapıldığı zaman basım işlemi için verilen maksimum süre 1 hafta olmaktadır. 1 hafta sonunda basım gerçekleştirilmiş ve kart sahibine kart ulaşsın diye Kuryenet tarafından yola çıkmış olacaktır.

Yola çıktıktan sonra verilen adrese gidebilmesi için yine verilen maksimum süre 1 hafta olarak belirlenmiştir. Bir hafta içinde kartınız sizin verdiğiniz adrese ulaşmış olacaktır. Eğer herhangi bir adres vermediyseniz bu durumda şubeye gelecektir. Şubeden kartınızın ulaştığı hakkında bilgi aldığınız zaman şubeye gidip kartınızı alabilirsiniz.