Antalya şehrinde yaşayan Ahmet Ataoğlu 5 Haziran’dan itibaren kayıp olan Ahmet Ataoğlu’nu kimin öldürdüğü ortaya çıktı. Antalya şehrinde yaşayan Ahmet Ataoğlu 5 Haziran’dan itibaren kayıp olan Ahmet Ataoğlu’nu kimin öldürdüğü ortaya çıktı. Kaybolmadan bir gün önce arkadaşıyla kavga eden ve ölüm tehdidi alan Ahmet Ataoğlu’nu kimin öldürdüğü ise merak konusu oldu.  

  • Ahmet Ataoğlu’nu B.K adlı şahsın ormanlık bir alanda bulunan barakada Ahmet Ataoğlu’nun kafasına keserle vurarak öldürdüğünü itiraf etti. Aralarında çıkan kavgada sinirlendiğini ve öfkeye kapılarak Ahmet Ataoğlu’nu öldürdüğünü dile getirdi. Ormanlık alanda gömüldüğü alandan yüksek önlemlerle çıkartılan Ahmet Ataoğlu’nun cesedi incelenmek için Adli Tıpa gönderildi. 

Ahmet Ataoğlu Müge Anlı 

Müge Anlı programında araştırılan ve kayıp olduğu iddia edilen Ahmet Ataoğlu’nu kimin öldürdüğü ortaya çıktı. Ahmet Ataoğlu’nun en son görüştüğü kişi olan B.K tarafından kafasına keserle vurularak öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Ahmet Ataoğlu’nun öldürülmeden önce arkadaşları tarafından tehdit edildiği ve kavga ettiği iddia edilmişti. Müge Anlı ekibinin yaptığı araştırmalarda maskeli bir kişinin Ahmet Ataoğlu’nun motosikletini bırakarak kayıplara karıştığı ortaya çıkmıştı. Olayla ilgisi olduğu düşünülen birçok kişi gözaltına alınmıştı. Bütün şüpheler Sezer Mazman üzerinde toplanırken Sezer Mazman tüm iddiaları reddetti. Müge Anlı tarafından araştırılan ve arkadaşlarından şüphe duyulan Ahmet Ataoğlu cinayetinde son gelişmeleri sizler için derledik.  

  • Ahmet Ataoğlu’nu ormandaki bir barakada B.K adlı bir şahsın öldürdüğü ortaya çıktı. Ahmet Ataoğlu’nun cesedi ömürlü yerden alınarak Adli Tıp ekipleri tarafından incelenmeye başladı.
  • Ataoğlu’nun cesedi ömürlü yerden alınarak Adli Tıp ekipleri tarafından incelenmeye başladı. 

Ahmet Ataoğlu Katili Kim 

34 gündür kayıp olan Ahmet Ataoğlu’nun öldürüldüğü ortaya çıktı. Ahmet Ataoğlu’nu kimin öldürdüğü ise merak konusu olmaya başladı. Müge Anlı programına çıkan acılı aile oğullarının kimi öldürdüğünü bilmek istiyordu. Müge Anlı ve emniyet güçleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda Ahmet Ataoğlu’nun katili B. K adlı şahsın olduğu ortaya çıktı. 

  • Ahmet Ataoğlu’nun cesedi yüksek güvenlik önlemleriyle çıkartılarak incelenmek için adli tıpa götürüldü. Ahmet Ataoğlu’nun katili B.K adlı şahıs öfkelenerek keserle kafasına vurduğunu ve öldürdüğünü itiraf etti. Olayla ilgisi olduğu düşünülen birçok kişi gözaltına alınmış ve sorguları devam etmektedir.