Among us indir hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Among us ücretsiz indir ve Among us güncelleme işte detaylar.

Among us indir için önce telefon mu bilgisayar mı olduğuna karar vermelisiniz. Telefonda bütün indirmeler gibi mağazadan gerçekleştirebilirsiniz. Bilgisayarda indirmek içinse;

  • BlueStacks ‘i bilgisayarınıza indirmeli ve kurulumunu yapmalısınız.
  • Play store girişi için google girişi yapmalıısnız.
  • Bu işlemi daha sonrada yapabilirsiniz  bu tercihe kalmıştır.
  • Sağ üst köşede yer alan arama yerine tıklamalısınız.
  • Bu alana among us yazarak aratmalısınız.
  • Among us uygulamasını arama sonuçlarında görmek için tıklamalısınız.
  • Among us uygulamasını yüklemek için google üzerinden giriş yapmalısınız.
  • Oynatmaya başlaması için ekranda yer almış olan among us ikonuna tıklamalısınız.
app-store indir
google-play indir

Para kazandıran oyunlar 2021

En İyi Ücretsiz Mobil Oyunlar 2021

Among Us Ücretsiz İndir

Among us ücretsiz indir seçeneği mevcuttur. Bu oyun ücretli indirilen bir oyun değildir. Mağazalarda herhangi bir ücret ile karşı karşıya gelmeyeceksiniz. Uzay maceraları ile oyuncularını coşturan among us herhangi bir ücret talep etmemiştir.

Play store, app store ya da blueStacks gibi oyun indirilebilecek olan mağazalarda arama kısmından oyunu bulup yalnızca indirmeniz yeterli olacaktır. Eğer kullandığınız bir mağaza var ise ve burada ücretli ise ücretsiz olan taraftan oyunu indirmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Oyun içeriği de oldukça dikkat çekici biri öldürülene kadar kimse kimse ile konuşamıyor. Yalnızca uzaylının kim olduğunu bulmaya çalışılan bir tur var bu turda oyuncular birbirleri ile yazılı iletişim kurabiliyor.

among us
among us

Among Us Güncelleme

Among us güncelleme diğer bütün güncelleme işlemleri ile aynıdır. Güncelleme işlemi bilmeyenler için öncelikle uygulamayı indirmiş olduğunuz mağazayı açmalısınız. Mesela play store üzerinden among us uygulaması indirdiniz. Bu durumda play store giriş yapmalısınız.

Daha sonra üst kısımda bir atama motoru göreceksiniz. Bu arama motoruna among us yazmalısınız. Uygulamanın sayfasını açabilirsiniz. Diğer bir yöntem olarak ta uygulamalarım kısmından indirdiğiniz uygulamalar sayfasına gidip buradan among us uygulamasının sayfasına girebilirsiniz.

Daha sonra karşınıza çıkan güncelle butonu olacaktır. Bu güncelle butonu yok ise bu durumda oyuna güncelleme gelmemiştir. Eğer var ise güncelleme gelmiştir. Bu durumda butona tıklamanız yeterli olacaktır. Sonucunda internet bağlantınız kopmadığı sürece güncelleme tamamlanacaktır.

Epic Games Bedava Oyun Listesi 2021

Falcı Bacı indir 2021

Tıkla gelsin mobil indir

Ateş ve su 1 indir