Barbaros dizisi oyuncuları ve kadın oyuncu kadrosu hakkında bilgilendiriyoruz. Barbaros dizisi başrol oyuncuları işte detaylar.

Barbaros dizisi oyuncuları ve rolleri en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. TRT 1 ekranında yayınlanmaya devam eden Barbaroslar dizisinde tarihi bir hikaye anlatılıyor. Osmanlı’nın en önemli kaptanları olarak değerlendirilen Barbaros kardeşler, Akdeniz’in Türk yurdu haline dönüşmesini sağladı. Hızır, İshak, İlyas ve Oruç reislerin hikayesinin işlendiği Barbaroslar dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden önemli isimler yer almaktadır.

Barbaros Dizisi Başrol Oyuncuları

Barbaros dizisi başrol oyuncuları arasında son dönemin en popüler isimleri bulunmaktadır. Barbaros kardeşlerin en büyüğü İshak’ı Yetkin Dikinciler canlandırmaktadır. İlyas Reis karakterine Caner Topçu hayat vermektedir. Engin Altan Düzyatan ise Oruç Reis karakteri ile karşımıza çıkmaktadır. Osmanlı’nın Kaptan-ı Deryası Hızır Reis karakterini ise Ulaş Tuna Astepe canlandırmaktadır. Barbaros oyuncu kadrosunda Yiğit Özşener ve Devrim Evin’de yer almaktadır.

Barbaros Dizisi Kadın Oyuncuları

barbaros dizisi kadın oyuncuları da en az erkek oyuncular kadar dikkatli bir şekilde belirlenmiştir. Pelin Akil’in Isabel karakterini canlandırdığı dizi de tarihi olaylar ve savaş temasına ek olarak aşk da işlenmektedir. Bu nedenle kadın karakterlerinde de önemli bir yeri bulunmaktadır.

Uzun süredir ekrandan uzak kalan Gülcan Arslan ise Destina karakteriyle karşımıza çıktı. Serpil Özcan, Asiye karakterine hayat veriyor. Özellikle Oruç Reis’in Destina ve Isabelle yaşayacağı ilişkiye dikkat çekiliyor. Her limanda bir sevgili anlayışının denizciler arasındaki hakimiyeti sorgulanıyor.

Barbaros Dizisi Erkek Oyuncuları

Barbaros dizisi erkek oyuncuları arasında en çok dikkat çeken isim Engin Altan Düzyatan olarak karşımıza çıkıyor. Diriliş Ertuğrul dizisiyle yakaladığı başarıyı devam ettirmek isteyen ünlü oyuncu, Oruç Reis karakterini canlandırıyor. Hızır Reis ise ağabeylerinin yanında yeni deneyimler kazanan genç bir denizci olarak karşımıza çıkıyor. İshak Ağa’nın dört oğlunun denizlerdeki mücadelesinin başlangıç noktasından itibaren adım adım şekillenmeye başladığı görülüyor. Hızır Reis’in Kaptan-ı Derya olmadan önceki yolculuğuna dikkat çekiliyor.

Aile bağları, ihanet ve vatan sevgisi gibi önemli konuların işlendiği dizi de İshak Reis’in olgunluğu, Hızır Reis’in tez canlılığı ve Oruç Reis’in zekası öne çıkarılıyor. Caner Topçu’nun canlandırdığı İlyas Reis ise ailenin en küçüğü olarak kardeşleri tarafından korunup kollanan bir denizci portresi çiziyor. Barbaros kardeşlerin birbirlerinden güç alarak çıktıkları yolda denizlerin efendisi olma hikayesi anlatılıyor.

Comments are closed.