Satılık İnstagram Hesabı fiyatları ve instagram satılık hesaplar hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. İnstagram hesap al sat ilanları işte sizinle.

Satılık Instagram hesabı almak mantıklı mı? sorusu Instagram hesabı satın almayı düşünenlerin cevabını merak ettiği bir konudur. Satılık Instagram hesaplarından birini satın alarak daha çok takipçiye ve etkileşime ulaşmanız mümkündür. Fakat Instagram hesabı satın alırken dikkat etmeniz gereken bazı unsurlar vardır.

Satılık İnstagram Hesabı Fiyatları

Satılık Instagram hesabı fiyatları, son zamanlarda oldukça arttı. Bunun en büyük sebebi Instagram uygulamasının alışveriş özelliğine sahip olmasıdır. Instagram hesaplarını satın almak isteyenler genellikle bu hesapları işletme hesabı olarak kullanmak için satın alıyor. Yüksek takipçi sayısına sahip olan işletmeler daha çok etkileşime sahip olması nedeniyle satışlarını arttırabiliyor.

İnstagram HesapKayıtFiyatları
10.000 Takipçi2020150 TL
30.000 Takipçi2020450 TL
Takipçisiz201419 TL
Takipçisiz201517 TL
Takipçisiz201615 TL
83.500 Takipçi (Aktif)20226.750 TL
75.000 Takipçi (Aktif)201915.000 TL
Satılık İnstagram Hesabı Fiyatları

Satılık Instagram Hesabı Nedir?

Son zamanların en popüler sosyal medya uygulamalarında biri olan Instagram uygulamasında satılık hesaplar bulunmaktadır. Instagram hesapları ilk açıldığında hiç takipçisi olmaz ve belli bir takipçi sayısına ulaşmak oldukça zaman almaktadır.

Bu dertle uğraşmak istemeyen kişiler hazır yüksek takipçi sayılı Instagram hesaplarını para karşılığında satın almaktadır. Instagram hesabı satın alarak zaman kazanıldığı düşünülse de bazı durumlar bu durumun yanlış olduğunu gösterebilir. Yeni bir hesap açmak, satılık bir hesap edinmekten daha karlı olabilmektedir.

Satılık Instagram Hesabı nereden alınır?

Satılık Instagram Hesabı ilan sitelerinden alınabilir. Dikkat edilmesi gereken hususlardan en önemlisi hesabın çalıntı olmamasıdır. Hesap al sat ilan sitelerinden bazıları;

  • r10.net
  • hesapsat.net
  • ilansat.com
  • wmaraci.com
  • hesapbayisi.com
  • itemsatis.com

Instagram Hesabı Satın Alınır Mı?

Instagram hesabı satın almayı düşünenler “Instagram hesabı satın alınır mı?” sorusuna yanıt arıyor. Instagram hesabı satın almak mümkün. Peki, mantıklı mı?

Satın alacağınız hesapların hazır takipçileri bulunmaktadır. Fakat siz hesabı aldıktan sonra yeni bir profil oluşturacağınız için var olan takipçileri kaybetme şansınız oldukça yüksektir. Bunun yanı sıra satılık Instagram hesapları için oldukça yüksek miktarlar talep edebilirler. Yani ödediğiniz paranın karşılığını tam olarak alamamanız mümkündür.

Eğer yine de Instagram hesabı satın almak istiyorsanız öncelikle satın alacağınız hesabı ve takipçileri gözlemleyin. Satın aldıktan sonra profili doğru bir şekilde tanıtın ve takipçilerinizi kaybetmemeye çalışın. Bunların yanı sıra hesabınızı satın aldıktan hemen sonra e-posta bilgilerini ve hesabın şifrelerini güvenliğiniz için değiştirmeyi unutmamalısınız.

İnstagram Hesap Nasıl Çalınır: Çalma Linki ve Kodu

Instagram Hesap Açma Linki (Yeni Kolay İnstagram Aç)