0850 484 1257 kimin numarası günümüzde internet üzerinde en sık araştırılan konulardan biri haline gelmiştir. Eğer siz de bu numaradan çağrı alıyorsanız, açmadan önce araştırma yapmanız çok daha mantıklı olacaktır.

08504841257 Neden Arıyor?

İnternetin kullanım alanının her geçen gün artıyor olmasının bizlere sunduğu en büyük avantaj, dilediğimiz konudaki herhangi bir bilgiye saniyeler içinde ulaşabiliyor olmaktır. Bu sayede kafanıza takılan herhangi bir konu hakkında araştırma yaparak, sizden başka insanların bu konu hakkında ne düşündüklerini ya da nasıl bir deneyimleri olduğunu kolaylıkla bulabilirsiniz.

  • 08504841257 neden arıyor hakkında muhtelif görüşler bulunuyor. Bu numaranın aramış olduğu telefon sahipleri yaptıkları yorumlarda numarayı tehlikeli olarak nitelendiriyor. Bu numara aradığında dinleyiciden bir pakete yönelik taahhüt bittiğine dair açıklama yapmaktadır. Taahhüdün yenilenmesi için ise tuşlama yapılması talep edilmektedir. Elbette bu türden bir tuşlama yapmak riskli olacağı için tuşlama yapılmamalıdır.
0850 484 12 57 Kime Ait

0850 484 12 57 Kime Ait?

0850 484 12 57 kime ait sorusunun cevabı numaranın kendisine göre Türk Telekom’dur. Ancak Türk Telekom’a ait bu türden bir numara olduğu teyit edilmemiştir. Bu yüzden bu numaradan gelecek çağrılara karşı dikkatli olunmalıdır. Güvenli olmadığı bilindiği için bu numaradan gelen çağrıların açılmaması çok daha mantıklı olacaktır. Aksi halde çeşitli problemler ile karşı karşıya kalmak mümkün olabilir.

Numaraya yönelik yapılan yorumlar şu şekilde;

  • “Türk Telekom’dan aradıklarını söylüyor. Taahhüt bittiği için sözleşme uzatmak için tuşlama yapılması isteniyor.”
  • “Günde en az 10 kez arıyor, en sonunda numarayı engelledim.”
  • “Neresi olduğu bilinmeyen bir numara. Açtığında kayıt konuşuyor, tuşlara basmanızı istiyor.”
  • “Sakın açmayın zorla üstünüze internet sözleşmesi yapıyorlar ve neresi olduğu bile belli değil, başınızı derde sokmayın.”

Tanımadığım Numaralar Beni Neden Arıyor?

Tanımadığınız bir numaradan size gelen çağrının pek çok nedeni olabilir, güven duymadığınız numaralardan gelen çağrılara yanıt vermemeniz önerilir.

Tanımadığım Numaranın Kime Ait Olduğunu Nereden Öğrenebilirim?

Tanımadığınız numaralardan gelen çağrıları internet üzerinde araştırarak, bir başkasının da bu gibi bir durum yaşayıp, yaşamadığı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.