Mahkum dizisi izleyici yorumları ve Mahkum dizisi konusunu sizlere aktarıyoruz. Mahkum dizisi oyuncularını birlikte inceleyelim.

Mahkum dizisi izleyici yorumları oldukça ses getiriyor. Dizinin başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu gibi usta oyuncular yer alıyor. Fox TV ekranlarında yayınlanan Mahkûm dizisi hakkında bazı izleyici yorumları ise şu şekildedir;

  • Oyuncuları rollerini adeta gerçek üstü işliyor. İnsan izledikçe işte oyuncu dediğin böyle rol yapar diyor.
  • Dizi izlemeyen ben Mahkum ne zaman diye etrafa sormaya başladım O derece saran bir dizi, herkes izlemeli.
  • Perşembe günü olmasaydı iyiydi dediğim dizi. Keşke Cuma günleri yayına alınsa da pür dikkat izleyebilsek.
  • Dizideki savcıya aşık oldum. Bir insan bu kadar mı zeki olur ya.

Mahkum Dizisi Konusu

Mahkum dizisi konusu oldukça merak ediliyor. Dizide Fırat Bulut karakteri savcı rolündedir. İstanbul Adliyesi’nde görev alan profesyonel bir cumhuriyet savcısıdır. Savcı genel olarak eşi Zeynep ve henüz beş yaşında olan kızı ile beraber gayet mutlu bir hayat sürdürüyor. Fakat bir sabah uyandığında geçmişi unutmuş bir şekilde kendini cezaevinde buluyor. Cezaevine girişinden önceki 4 aya dair hiçbir şeyi hatırlamıyor. Geçmişe dönük hatırladığı tek şey ise kızının en son ki doğum günü kutlamasıdır.

Kısa bir süre sonra ise kendi karısını öldürme suçundan hapse girdiğini fark ederek şok yaşar. Müebbet cezası alan savcı için ikinci duruşmaya az kalmıştır. Savcının hapse girmeden evvel baktığı dava ülkenin önde gelen ailelerinden birinin davasıdır. Yesari ailesinin davası konusu ise evde öldürülen genç bir kızdır. Savcı karısını öldürmediğini kanıtlamak için geçmişi hatırlamak ve hapishaneden kaçmak zorundadır.

Mahkum Dizisi Ali Kim

Mahkum dizisi Ali kim sorusu izleyici tarafından merakla araştırılıyor. Dizide Ali karakterini üstlenen oyuncu Ramiz Mullamusa’dır. Oyuncu 1999 Hatay doğumludur. İlk kez beni Bırakma dizisi ile ekranlara gelen Mullamusa ardından ise Netflix platformunda yayınlanan Aşk 101 dizisinde de rol almıştır. Genç oyuncu şimdilerde ise Fox ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisinde Ali rolünü üstleniyor.


Daha fazla ilgili içerik;


Mahkum Dizisi Oyuncuları

Mahkum dizisi oyuncuları oldukça usta isimlerden oluşuyor. Dizideki oyuncular ve rolleri ise şu şekildedir;

  • Onur Tuna- Dizide Fırat Bulut ( Savcı) rolündedir.
  • İsmail Hacıoğlu- Dizide Savaş Yesari, Yesari ailesinin ikizlerinden biri rolündedir
  • İsmail Hacıoğlu- Dizide Barış Yesari, ikizlerden biridir.
  • Seray Kaya- Dizide Cemre Uysal rolündedir.
  • Melike İpek Yalova- Dizide Büge Yesari rolündedir
  • Hayal Köseoğlu- Dizide Sasa rolündedir.

Mahkum Dizisi Ne Zaman

Mahkum dizisi ne zaman sorusu da izleyicileri tarafından merak ediliyor. Mahkum dizisi her hafta Perşembe günleri saat 20:00’da Fox ekranlarında yayınlanıyor.