Emanet dizisi izleyici yorumlarını sizler için derledik. Emanet dizisi neden yok ve emanet dizisi bitti mi gelin birlikte inceleyelim.

Emanet dizisi Kanal 7 de yayınlanan günlük dizidir. Son zamanlar da oldukça ilgiyle izlenmektedir.  Emanet dizisinin konusu ise annesiz babasız kalmış yeğenlerini korumak için mücadele eden Seher ve Yaman’ın öyküsünü ele almaktadır. Hafta içi her gün akşam 19 da yayınlanan dizi de yeni bölümleri heyecanla beklenmektedir. Emanet dizisini gerçek izleyen kişilerden yorumlarını sizler için derledik. Beraber değerlendirelim.

  • Yorumcu1; Sıla ve Yaman karakteri beğeniyorum. Rollerinin hakkını çok güzel veriyorlar. Anne ve ikbalin kötülüklerinden çok sıkıldık. Kötülük bu kadar olmaz.
  • Yorumcu2; devamlı kötünün kazandığı bir diziyi izlemek istemiyoruz artık.
  • Yorumcu3; bu dizilerin senaryolarını yazanlar ve yönetmenlerin acil olarak kişilik testi yapılması lazım. Entrikalarla dolu bir senaryo yerine aile yapılarına uygun senaryo yazılmalıdır.
  • Yorumcu4; donör Yaman’ın annesine ait. Kötülük dolu sahneler çirkef dolu sahneler bizi beklemekte.
  • Yorumcu5; oyuncular mükemmel, yazılanları oynuyorlar ama senarist kesinlikle ruh hastası olması lazım. İyilerin tüm konuşmalarını niye tüm kötüler duyuyor da kötülerin konuşmasını kimse duymuyor. Raporları değiştirmeler, kafasına göre tahliller iyice saçmalıyorsunuz artık.
  • Yorumcu6; keşke Seher geçirdiği zor tecrübelerden hatalarından artık olgunlaşsa. Seher o kadar şeyi unutmasına şaşkınım.
  • Yorumcu7; bu bölümlerden hiç kimse fazla sevinmesin çünkü ruh hastası bir senarist var. Kesinlikle değişik kötülükler yoldadır.

Emanet dizisinin oyuncuları genel olarak beğenilmektedir. Başrol oyuncuları herkes tarafından yakıştırılıyor fakat herkesin rahatsız olduğu sürekli kötülüklerin olmasıdır. Senaristin kötülüklerin sürekli kazandırması herkes tarafından rahatsız edici bulunmuştur. Sizler de dizi hakkında yorumlarınızı bizlere bildirebilirsiniz.

Emanet Dizisinde Gerçekler Ne Zaman Ortaya Çıkacak

Emanet Dizisinde Gerçekler Ne Zaman Ortaya Çıkacak

Kanal 7 ekranlarında oynan Emanet dizisi ülkemiz de oldukça sevilerek izlenmektedir. Yapımcılığı Karamel Yapım üstlenmiştir. Sürekli puan tablosu ve reytingi yüksek olan bu dizinin final yapma olasılığı oldukça düşüktür. Final yapmadığı sürece de gerçeklerin ortaya çıkacağını düşünmüyoruz. En son bölüm olan 299. Bölüm yayındaydı. Yaman karakterinin gerçekleri öğrenmeye ne kadar yaklaşsa da bir türlü gerçekleri öğrenememektedir. Gerçekler dizinin sezon finalin de ya da finale doğru öğreneceği düşünülüyor.

Emanet dizi tüyoları

Emanet dizi tüyoları

Emanet dizisi oldukça heyecanlı bir şekilde devam etmektedir. Önceki bölümleri sizler için izlediğimizde birkaç tüyo yakaladık gibi. Canan tüm yolları kapatarak Yaman karakterini kendisine muhtaç bıraktı. Canan Yamanı öldürmekte kararlıdır.

Yaman kesin bir şekilde Cananın yardımını istememekte. Yaman kendini kurtaracak organı bulabilecek mi? Canan’ın planları işe yaramadı. Yaman için zaman tükenirken olayların bu kadar talihsiz gitmesine de anlam verememektedir. Seher çaresiz bir şekilde Yaman’a yardım etmek peşinde. Seher yardım etmek istediği için Yaman’ın tüm ailesinin peşine düşecek ve bulduğu ipuçları bizleri şaşırtabilir. İki düşman olan Ali ve Yaman kardeş olabilirler. Tüm taşlar yerinden oynayacak gibi duruyor. Bu akşam izlemeyi ve bize yorum bırakmayı unutmayın.

Emanet Dizisi Saçmalığı

Emanet dizisi saçmalığı

Emanet dizisi Kanal 7 de hafta içi 19 da yayındadır. Reytingleri oldukça fazladır ve bu reytingler gittikçe artmaktadır. Son zamanlar da emanet dizisinin sürekli kötülük içinde olması ve sürekli kötülerin kazanmasında sonra artık birçok insan sıkılmış durumdadır. Canan’ın kötülük peşinde koşması ve sürekli entrikalar döndürmesi rahatsız edici bir hal almaktadır. Dizinin senaristi sürekli eleştirilmektedir. Kötülerin sürekli kazanması ve entrika dönmesi artık diziyi saçma bir hale çevirmektedir.

Emanet Dizisi Şikayet

Emanet dizisini oldukça severek izleyen kişiler olduğu gibi sevmeyen kişiler de oldukça fazladır. Emanet dizisini sevmeyen ve nefret eden kişilerin yorumlarını ve düşüncelerini sizler için derledik.

Emanet dizisin de kadına şiddet saçma sapan bir senaryo insanları kötü ve olumsuz etkilemekte ve özendirmektedir.

Emanet dizisin de anne karakterini annelere karşı yapılmış bir hakaret olarak görmekteyim. Kötü örnek oluşturmaktadır. Bu diziler de böyle karakterler olmamalı.

Emanet dizisinde müzik aşırı çıkıyor.

Emanet dizisi insanlara kötü örnek olmaktadır. Sürekli kötülerin kazandığını göstermektedir. Evin içinde huzur bırakmadı.

Bu diziler yüzünden aile ortamı kalmadı kesinlikle kaldırılması gerekiyor. Biz aile içi kavgasıyla baş başa kaldık kesinlikle kaldırılsın.

Kadına şiddet, küfür, hakaret, taciz sahneleri oldukça fazladır. RTÜK müdahale etmeli ya da yayından kaldırılmalıdır.

Görüldüğü üzere beğendiği gibi birçok insan tarafından da sevilmemektedir. Beğenmediğiniz ve küfür, darp olaylarını oldukça fazlaysa bunu gerekli yerlere bildirebilirsiniz.

Emanet dizisinde Seher’in okuduğu kitap

Emanet dizisinde Seher'in okuduğu kitap

Emanet dizisinde Seher karakterinin okuduğu kitap oldukça dikkat çekti. Çoğu diziyi seven kişiler bu konuyu araştırmaya başladı. Seher karakterinin dizi de okuduğu kitap Yamanla aşklarına gönderme olarak görüldü.

  • Seher’in okuduğu kitap Irıs JOHANSEN yazarın En Büyük Çılgınlığım adlı eseridir. Kitapta Lily karakterinin yaşadığı trajedilerin ardından kimse göründüğü gibi olmadığını öğrenir. Emanet dizisinde ki Seher karakterinin de herkese güven duyduğu için Lily karakterine kendini benzetmesi ilgi çekti.

Mahkum Dizisi İzleyici Yorumları

Sadakatsiz Dizisi İzleyici Yorumları