Gençlerin sanata erişmelerini sağlamak için Eczacıbaşı Topluluğu’nun desteği ile etkinlikler düzenlenmektedir. Düzenlenecek bütün etkinliklerde öğrenciler uygun fiyata faydalanabileceklerdir. Öğrencilerin ve gençlerin sosyalleşmesi ve sanatla ilgilenmesi için atılan önemli adımlardan biridir. Sizler için Eczacıbaşı genç bileti nereden alabileceğinizi derledik. Genç Biletlerinizi şu kanalları kullanarak satın alabilirsiniz.

Hafta İçi 11.0050 TL10 TL
Hafta İçi 13.30-16.0070 TL10 TL
Tüm diğer seanslar90 TL10 TL
Eczacıbaşı Genç Bilet Nasıl Alınır
  • Eczacıbaşı genç bileti tüm Passo gişelerinden satın alabilirsiniz.
  • Diğer bir seçenek ise passo.com.tr linkine tıklayın ve üyeliğinizi oluşturun. Kolayca biletlerinizi satın alabilirsiniz. Bilet satın alırken çıkan kampanya ekranına „eczacibasigencbilet“ yazmanız yeterli olacaktır.

İksv Öğrenci Bileti Nasıl Alınır

Eczacıbaşı Genç Bilet Nasıl Alınır

İKSV tarafından yapılan tüm etkinliklerde öğrenciler uygun fiyatlarla biletlerini satın alabilecekler. İKSV’nin düzenlediği tiyatro, sinema ve müzik gibi etkinliklerde gençler uygun fiyata giriş yapabileceklerdir. İKSV tarafından düzenlenen etkinliklerde öğrenci bileti almak istiyorsanız şu yolları deneyiniz.

  • Eczacıbaşı yani İKSV genç bileti tüm Passo gişelerinden veya Passo web sitesi üzerinden satın alabilirsiniz. Kampanya ekranına eczacibasigencbilet yazmanız öğrenci biletinden faydalanmanız için yeterli olacaktır.

Eczacıbaşı Genç Bilet kimlere verilir

Gençlerin sanat ile daha çok ilgilenmelerini sağlamak için sevindirici haber gelmiştir. İKSV etkinliklerinde öğrenciler ve gençler 10 TL ile biletlere sahip olabileceklerdir. Ama biletler sınırlı sayıda satışa sunulacaktır. Etkinliğin kontenjanı göre bilet satışı yapılacaktır. Tek seferde bir kereye mahsus olmak üzere Eczacıbaşı Genç Bileti satın alabilirsiniz. Genç bileti satın aldığınız takdir de etkinlik alanına giriş yaparken öğrenci olduğunuz ispat etmeniz gerekir. Öğrenci olduğunuzu öğrenci kartınızla veya e-devlet üzerinden gösterebilirsiniz.

İksv Ana Gişe Nerede

İKSV ile Eczacıbaşı tarafından yürütülen bu projenin amacı gençleri sanata yöneltmektedir. 2022 yılında 80. Yıl dönümünü kutlayan Eczacıbaşı Topluluğundan öğrencileri mutlu edecek bir haber gelmiştir. Öğrenciler biletlerini 10 TL ücret ödeyerek sahip olabilirler. İKSV’nin ana girişini merak eden kişiler için derledik.

  • İKSV ana girişi İstanbul’da yer almaktadır. Ana gişesinin tam adresi şu şekildedir; Evliya Çelebi Mah. Meltem Sok. Beyoğlu/İstanbul olmaktadır.

Daha fazla ilgili içerik;

Eczacı Genç Bilet nedir?

Eczacı Genç Bilet, Eczacıbaşı Holding’in İKSV ile birlikte hayata geçirdiği bir projedir. Bu proje kapsamında, 25-35 yaş arası öğrencilere, İKSV’nin düzenlediği etkinliklere indirimli bilet alma imkanı sunulmaktadır.

İKSV Genç bilet nasıl alınır?

İKSV Genç bilet almak için, öncelikle İKSV’nin internet sitesine üye olmak gerekmektedir. Üye olduktan sonra, „Genç Bilet“ sekmesine tıklayarak, öğrenci belgesini yüklemek gerekmektedir. Belgenin onaylanmasının ardından, Genç Bilet sahibi olunmuş olur.

Internet üzerinden sinema bileti nasıl alınır?

Internet üzerinden sinema bileti almak için, öncelikle bir sinema bileti satış sitesine üye olmak gerekmektedir. Üye olduktan sonra, bilet almak istediğiniz sinema salonunu ve filmi seçerek, koltuk seçimini yapmanız gerekmektedir. Ardından, bilet fiyatını ödeyerek, biletinizi satın alabilirsiniz.

Tamino Eczacıbaşı bilet nasıl alınır?

Tamino Eczacıbaşı bileti almak için, öncelikle Passo Mobil uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Uygulamayı indirdikten sonra, üye girişi yaparak, bilet almak istediğiniz etkinliği seçebilirsiniz. Ardından, koltuk seçimini yaparak, bilet fiyatını ödeyerek, biletinizi satın alabilirsiniz.

Eczacıbaşı Genç Kart nedir?

Eczacıbaşı Genç Kart, Eczacıbaşı Holding’in öğrencilere yönelik sunduğu bir indirim kartıdır. Bu kart ile, Eczacıbaşı Holding’in bünyesinde yer alan şirketlerin ve markalarının ürünlerinden ve hizmetlerinden indirimli yararlanmak mümkündür.