Matt Smith seks sahnelerinden yoruldu! Game Of Thrones’un yeni dizi olan House of the Dragon’un oyuncuları arasında yer alan Matt Smith çektiği seks sahneleri hakkında itirafta bulundu. İtirafı magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Doctor Who ile büyük çapta ün kazanan ünü aktör Matt Smith seks sahnesi çekimlerinde kurduğu cümle ile dikkat çekti. Çekimler sırasında ‘’ Başka seks sahnesine de ihtiyacımız var mı’’ dediği öğrenildi. Bu cümleyi kurması ise Matt Smith’in artık seks sahnelerinden bıktığını düşündürdü.

Matt Smith Kimdir?

Matt Smith Kimdir

Matt Smith kimdir, ne iş yapar, kariyer hayatı nasıl ilerliyor gibi sorular yoğun şekilde merak ediliyor. Matt Smith 28 ekim 1982 yılında dünyaya gelmiştir. İngiliz asıllı olan Smith hem dizi hem de tiyatro oyuncusu olarak kariyer hayatına devam ediyor.

Dünyaca ünlü aktör ilk ününü On Birinci Doktor’da oynayarak kazanmıştır. Ardından ise 2011 yılında başarısından ötürü Bafta Ödülü’ne layık görülmüştür. Kariyer hayatına başta kaliteli ve profesyonel bir futbolcu olarak başlamak istemiştir. Nitekim bel bölgesinde yaşanan sakatlık nedeniyle sporu bırakmak zorunda kalmıştır. 

Ankilozan spondilit hastalığı çıkınca kariyer hayatı yön değiştirmiştir.   Bu hastalığın hemen ardından Ulusal Gençlik Tiyatro’suna katılım sağlamıştır.  Ardından ise East Anglia Üniversitesi’nde drama ve yaratıcı yazarlık bölümünden mezun olmuştur. Eğitimini tamamladıktan sonra oldukça başarılı dizi ve film projelerinde oyunculuk yaparak dünyaca ünlü aktör isimlerinden biri olmayı başarmıştır. 2003 yılına kadar katıldığı tiyatro oyunları;

  • Murder in the Cathedral
  • Fresh Kills
  • The History Boys
  • On the Shore of the Wide World 

Bu tiyatro oyunlarından hemen sonra 2003 yılı itibariyle aktörlüğe adım atarak kariyer hayatına bu şekilde devam etmiştir.

Matt Smith Kimdir

Matt Smith Nereli, Boy ve Kaç Yaşında?

Matt Smith nereli, boy ve kaç yaşında gibi sorular hayran kitlesi tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Merak edenler için bu soruların yanıtlarını aktarmak gerekirse se;

  • Ünlü aktör Matt Smith 28 Ekim 1982 yılında Birleşik Krallık’ta dünyaya gelmiştir.
  • Dünyaca ünlü aktörün boyu 1,82 cm’dir.
  • Matt Smith kilosu ise 70 kilo olarak biliniyor.

East Anglia Üniversitesi’nde eğitimini drama ve yaratıcı yazarlık bölümü ile tamamlayarak oyunculuk kariyerine başlamıştır.

Matt Smith

Matt Smith Targaryen

Matt Smith Targaryen rolünü alarak büyük yankı uyandırmıştır. House of the Dragon dizisinin başarılı oyuncularından biri olduğu açıklandığından beri hayranları dizideki rolünün detaylarını araştırmaya başladı. Dizi de Matt Smith ejderhaları süren Daemon Targaryen karakterine hayat verecek. Karakteri ile ilgili açıklama yapan Smitt ‘’ ejderhalara binmeyi dört gözle bekliyorum’’ diyerek rolünün heyecanını paylaştı.

Matt Smith Resimleri

Matt Smith resimleri arama motorlarında en sık araştırılan konulardan biri olarak dikkat çekiyor. Genç oyuncunun yer aldığı dizi ve filmlerdeki resimleri, günlük yaşamdan resimler çok merak ediliyor. Google Görseller üzerinden sayısız resmine ulaşmanız mümkündür. Eğer Matt Smith hayranı olarak resim ve paylaşımlarını daha yakından takip etmek istiyorsanız da resmi Instagram hesabını takibe alabilirsiniz.

Matt Smith Kimdir
Matt Smith Kimdir
Matt Smith Kimdir
Matt Smith Kimdir
Matt Smith Kimdir
Matt Smith Kimdir
Matt Smith Kimdir
Matt Smith Kimdir

Matt Smith Hangi Dizilerde Oynamıştır?

Matt Smith kariyer hayatı boyunca çok sayıda tiyatro oyununda dizi ve filmde rol almıştır. The Crown. Philip ve Duke of Edinburgh gibi dizilerde rol almıştır.

House of the Dragon Dizisinde Matt Smith Rolü Nedir?

Dünyaca ünlü aktör Matt Smith House of the Dragon dizisinde rol alacak. Dizi henüz yayınlanmadığı için Smith’in rolü oldukça merak ediliyor. Dizide Smith’in ejderhaları süren Daemon Targaryen karakterine hayat vereceği açıklandı.

Game of Thrones Netflix Ne Zaman Gelecek

Game Of Thrones 1. Sezon Geniş Özet