Konuşan çaydanlık fiyatı seçeceğiniz modele göre uygun seçeneklere sahiptir. Son teknolojik ürünlerden olan akıllı çaydanlık modelleri insan yaşamına yenilikler getirmiştir. Yalnızca bir tuşa basarak otomatik olarak çay demleyebilirsiniz.

Karaca Çaysever Chrome Konuşan Çay MakinesiTrendyol2.700 TL
Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi – RoseHepsiburada2.400 TL
HOMEND Royaltea 1762h Konuşan Çay Makinesin112.300 TL

Akıllı çaydanlığın çalışma prensibi demlemeyi kendi kendine gerçekleştirmesidir. Hazneye sıcak suyu koyduktan sonra tuşa basarsınız ve zamanı geldiğinde suyu kendi kendine boşaltarak çayı kendisi demler. Böylece çayınız el değmeden hazırlanmış olur.

Hazne kısmını suyu doldurduktan sonra istediğiniz kadar çay miktarını da süzgece doldurmanız gerekir. Sonrasında taban kısmında bulunan seçeneklerden çayınızın seviyesini seçmeniz gerekir. Demleme işlemi otomatik olarak başlar ve işlem bittiğinde sesli bir şekilde bildirim gelir. “Çaylar hazır afiyet olsun” bildirimi sizi karşılar.

Karaca Konuşan Çaycı fiyatı

Karaca Konuşan Çaycı fiyatı 2024 yılı kampanyalı fiyatlarını sizlerle paylaşıyoruz. Aşağıdaki görselde hem ürünü hem fiyatı bulmanız mümkündür.

Konuşan Çaydanlık Fiyatı

Tefal Konuşan Çaycı Fiyatı

Tefal konuşan çaycı fiyatı ne kadar ve kampanyalı fiyatını sizlerle paylaşıyoruz. Ev hanımlarının tercihi olan konuşan çaydanlık fiyatlarını gelin birlikte inceleyelim.

Konuşan Çaydanlık Fiyatı

Konuşan Çaycı Homend Fiyatı

Yine tercih edilen markalar arasında yer alan Homend konuşan çaycı fiyatını aşağıdaki görselde bulabilirsiniz.

Konuşan Çaydanlık Fiyatı

Daha fazla ilgili içerik;


Eratec Akıllı Çaydanlık Türkiye Fiyatı

Akıllı çaydanlık demleme işlemini bitirdikten ve sesli bir şekilde bildirdikten sonra kendisini otomatiğe alarak ısıyı korur ve istediğiniz kadar çay içmenizi sağlar. Çayın olması gereken sıcaklıkta olmasını sağlar. Eratec akıllı çaydanlık Türkiye fiyatı sipariş vermek için web sitesinden incelebilir.

Olması gereken ısıda çayı demlediği için çayın yanması gibi durumlar asla yaşanmaz. Çay tadını korur ve dilediğiniz çay türünü demleyebilirsiniz. Sıcaklığı otomatik olarak kendisi ayarlar.

Hazneye koyduğunuz su ısındıktan sonra otomatik olarak demliğe alınarak işlem kendi kendine gerçekleştirilir. Dokunmatik paneli sayesinde tek bir tuşla tüm işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz yalnızca su kaynatmak için kullanabilirsiniz.

Eratec Akıllı Çaydanlık Kaç TL

Farklı sıcaklık oranları ayarlanabildiği için bitkisel çayınız için 70 derece ayarlayabilirken bebeğiniz için mama hazırlayacağınız zaman 40 derece sıcaklık ayarlayabilirsiniz. Eratec akıllı çaydanlık kaç TL konusunda ülkemizdeki satış fiyatı Euro üzerinde hesaplanır ve 179 Euro’dur.

Yalnızca Türkçe değil farklı dil seçenekleri de vardır. Rusça, İngilizce, Almanca dil seçenekleri ile yurt dışına giderken de yanınızda götürebilirsiniz. Çay demlendikten sonra bildirim veren akıllı çaydanlık eğer çaydanlık içerisindeki su miktarı azalırsa bunu da sesli bildirim olarak verir.

İçerisinde bulunan suyu daima sıcak tutar. Saat ayarlama özelliği sayesinde çayın demlenme zamanını önceden ayarlayabilirsiniz. 8 saat öncesinden çay demlenmesi için komut verebilirsiniz.