Bigo Live nedir, ne işe yarar ve Bigo Live zararları nelerdir, bilgilendiriyoruz. Bigo Live nedir ucretlimi, birlikte inceleyelim.

Bigo live nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır tarzındaki sorular kullanıcılar tarafından oldukça sık araştırılıyor. Bigo live canlı yayın yapabileceğiniz ve sohbetlere katılım sağlayabileceğiniz bir uygulamadır.

Uygulamanın en temel amacı canlı yayınlar yapmak ve başkalarının canlı yayınlarına da katılabilmektir. Bunun yanı sıra en popüler ve sevilen oyun seçeneklerini de canlı yayın olarak uygulama içerisinde izleme fırsatı sunuyor. Milyonlara varan kullanıcı kitlesi ile en sevilen sosyal uygulamalar arasında yer aldığını söylemek de yanlış olmayacaktır.

Bigo Live Kullanıcı Yorumları

Bigo live kullanıcı yorumları da sıkça merak ediliyor. Özellikle de henüz Bigo uygulamasını hiç kullanmayan ve yeni dahil olan kişiler tarafından merak edildiğini söylemek mümkündür. Çeşitli forum sitelerinde Bigo üyelerinin yorumları mevcuttur. Uygulamaya dair görüşlerini bildiren kullanıcıların bazı yorumları ise şu şekildedir;

  • Geçtiğimiz zamanlarda bir yayıncının kendini canlı yayında öldürdüğü bir uygulama
  • Türkiye’de yakında yasaklanmasını beklediğimiz çılgın uygulama
  • Sanal bir pavyon demek yerinde olacak.
  • Titok dahi bundan çok daha seviyeli bir yer

Bu ve benzeri yorumlar oldukça sık yayınlanıyor.  Bigo uygulaması hakkında yapılan olumlu ya da olumsuz tüm yorum seçeneklerini diğer forum siteleri üzerinden de takip edebilirsiniz.

Bigo Live Kuralları

Bigo Live Kuralları

Bigo Live kuralları da yine en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Her uygulamada olduğu gibi Bigo uygulamasında da bazı kurallar bulunuyor. Başlıca dikkat çeken kuralları sıralamak gerekirse de;

  • Kadın yayıncıların göğüs kısımlarının yayın sırasında görünmemesi gerekiyor. Aksi halde yayıncı banlanır.
  • Kibar ve saygılı olmak da yayın kuralları arasında yer alıyor. Kesinlikle argo, cinsel ya da kaba sözlükler kullanılmamalıdır.
  • Yayın sırasında sigara içilmemelidir.

Uygulama içerisinde bu tarz kuralları ihlal etmek yayıncının direk banlanmaya neden olur.


Daha fazla ilgili içerik;


Bigo Live indir

BIGO LIVE indir seçeneği mobil ve masaüstü tüm cihazlar için sunuluyor. Android ya da İOS işletim sistemli mobil cihazlarınızın store marketlerine girerek Bigo Live yazıp hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

app-store indir
google-play indir