Fantom Coin Yorumları hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. FTM Coin geleceği ve hedef fiyatı nedir işte detayları.

Fantom’un FTM jetonu güçlü bir yükseliş trendinde. Alıcılar, 1.94 $ ‘daki destek seviyesini agresif bir şekilde alış yaparak savundular ve bu da duyarlılığın olumlu olduğunu, yatırımcıların düşüşlerde de alım yaptığını bize çok net bir şekilde gösteriyor.

Önceki Yazımızda Sizlerle MATIC Coin Yorum: Hedef 3,5 Dolar olarak inceleme yapmıştık bu yazımızda ise sizlerle bu haftanın ilgi çeken Fantom altcoin incelemesini yapacağız.

FTM/USDT günlük grafiği. 
Kaynak: TradingView

Yükselen Herketli ortalamalara baktığımızda alıcılar için çok büyük bir avantaj söz konusu, ancak RSI’daki olumsuz ayrışma, yükseliş momentumunun zayıflayabileceği konusunda uyarıyor. Alıcılar, fiyatı 2,45 doların üstüne çıkarır ve bu seviyede tutabilirlerse FTM Jetonu’nun br sonraki hedefi olan 3,20 dolar seviyesine çok hızlı bir şekilde yürüyebilir.

Öte yandan, fiyat 2,45 doları’ın altına çekilirse, FTM Jeton’u 1,94$’a düşebilir ve bu iki fiyat arasında bir denge kurularabilir. 20 günlük EMA’nin (1,85 $) altına bir düşüş, daha derin bir düzeltmenin başlangıcına işaret edebilir.

FTM Coin Geleceği 2021 – Fantom Coin alınır mı?

FTM/USDT 4 saatlik grafik. 
Kaynak: TradingView

Boğalar şu anda fiyatı azalan kanalın üstünde tutmaya çalışıyor. Alıcılar eğer fiyatı azalan kanalın üzerinde tutabilirlerse parite 2,45 $ ‘ın üstüne kendin atabilir ve yükseliş trendi devam edebilir.

Farklı bir bakış açısından düşündüğümüzde, fiyat kanalın üzerinde kalmaı başaramazsa, alış talebinin daha yüksek seviyelerde bittiğini gösterir. Bu durumda parite kanal içerisinde işlem yapmaya devam eder. Kanalın içinde de tutunamaz ve kanalın altında sert bir düşüş ile karşılaşırsa pariteyi 1,50 dolar ve altınakadar çekebilir.

Fantom Jeton Nedir ?

  • Fantom ekibi: Kurucu Dr. Ahn Byung Ik, gıda teknolojisinde geçmişi olan önde gelen bir bilgisayar bilimcisiydi. Projeden ayrıldıktan sonra, birkaç blok zinciri projesinde çalışmış olan CIO Michael Kong CEO oldu. Fantom’da dikkat edilmesi gereken büyük isim, Yearn Finance’ı kuran üretken bir DeFi geliştiricisi olan DeFi Mimarı Andre Cronje’dir.
  • Lansman tarihi: Mainnet, Aralık 2019’da yayına girdi.
  • Piyasa değeri: 5,6 milyar dolar (CoinMarketCap, 18 Ekim 2021).
  • Kullanılabilirlik: FTM, Gemini gibi bazı büyük ABD kripto para borsalarında mevcuttur.

Fantom Coin Alınır Mı?

Bir bütün olarak kripto para piyasası, Mayıs ayında gördüğümüz en yüksek seviyelere geri dönüyor ve başka bir büyük kripto fiyat düşüşü görmek üzere olabileceğimize dair korkuları canlandırıyor . Bunun da ötesinde, yatırımcılar tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşan tokenleri satın alma konusunda dikkatli olmalıdır. Fiyat artmaya devam edebilir, ancak hiçbir garanti yok.

Bununla birlikte, uzun vadede Fantom, halihazırda en iyi akıllı sözleşme platformları arasındaki yerini hak eden ilginç bir kripto projesidir.

Kripto Para Haberleri

Burada yer alan „bilgi ve yorumlar“ yatırım tavsiyesi değildir. Sitede yer alan bilgiler yorum niteliğindedir. Lütfen bu bilgilere dayanarak yatırım yapmayın! Unutmayın yatırım tavsiyesi kişilere özel ve yetkili kurumlar tarafından verilebilir.