Hepsiburada kimin, Doğan Ailesi paylarını aile üyesi olan Hanzade Doğan Boyner ‘ e devir işlemini gerçekleştirdi. Bundan dolayı Doğan Ailesinden Hanzade Doğan Boyner hepsiburada.com adresinin tek sahibi olmuş oldu. Bu sene 21. Yılını kutlamış olan Hepsiburada 33 milyon üye barındırmaktadır. Ayrıca 9 milyon aktif öğrencisi de bu 33 milyonun içerisindedir. Şirketin değeri de milyar dolar sınırını aşmış durumdadır ve aşırı fazladır.

Hepsiburada sahibi kimDoğan Ailesi
Hepsiburada serveti3,9 Milyar Dolar

Hepsiburada Ortaklık Yapısı

Hepsiburada ortaklık yapısı İstanbul, Şişli de yönetim merkezi bulunmaktadır. Aynı zamanda Kocaeli ile Gebze de 100.000 m2 alana sahip bir hizmet merkezi bulunmaktadır. Şirket 5000 üzerinde tedarikçi firma ile iş birliği içerisindedir. Yurt içinde;

  • Horoz lojistik
  • PTT kargo
  • Sürat kargo
  • Yurtiçi kargo
  • Aras kargo

Yurt dışı içinde Geopost ile anlaşması vardır. İş ortaklarının %23 ü kadınlardan oluşmaktadır.

Hepsiburada Sahibi Kim

Hepsiburada Kimin

Hepsiburada sahibi kim, Hanzade Doğan Boyner sahibidir. 1998 senesinde online alışveriş plarformu olan Hepsiburada.com adresini kurmuştur. Bu platform sayesinde Hanzade Doğan Boyner Türkiyee dijitalleşme için önemli bir adım attırmıştır. Bu sayede de yıllardır çalıştığı 3 projeyi hayata geçirebilmiştir. Hanzade Doğan Boyner Türk iş kadınıdır. Aynı zamanda hayırsever, girişimci ve e-ticaret alanında öncüdür.

Hepsiburada’nın sahipleri kim?

Hepsiburada’nın sahipleri, Murathan Özyeğin ve Hakan Özyeğin’dir. Murathan Özyeğin, Hepsiburada’nın kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. Hakan Özyeğin ise, Fiba Holding’in sahibi ve yönetim kurulu başkanıdır.

Hepsiburada devletin mi?

Hepsiburada, özel bir şirkettir. Devlete ait değildir.

Hepsiburada ne kadara satıldı?

Hepsiburada, 2022 yılında Japonya merkezli SoftBank Group’a 5,5 milyar dolara satıldı. Bu satış, Türkiye’nin en büyük teknoloji şirketi satışı oldu.

Hepsiburada şirket mi?

Evet, Hepsiburada bir şirkettir. Anonim şirket statüsündedir.

Hepsiburada sahibi Türk mü?

Hepsiburada’nın sahibi Türktür. Murathan Özyeğin ve Hakan Özyeğin, Türk vatandaşıdır.

Hepsiburada’nın deposu nerede?

Hepsiburada’nın depoları, Türkiye’nin farklı illerinde bulunmaktadır. İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin, Bursa ve Adana’da depoları bulunmaktadır.

Hepsiburada’da en çok ne satılıyor?

Hepsiburada’da en çok teknoloji ürünleri, elektronik eşyalar, ev ve yaşam ürünleri satılmaktadır.

Hepsiburada hangi bankayla çalışıyor?

Hepsiburada, Türkiye’nin önde gelen bankalarıyla çalışmaktadır. Garanti Bankası, Akbank, Yapı Kredi Bankası, İş Bankası ve Ziraat Bankası ile çalışmaktadır.

Hepsiburada kaç müşterisi var?

Hepsiburada’nın 2023 yılı sonu itibarıyla 30 milyondan fazla müşterisi bulunmaktadır.


Daha fazla ilgili içerik;


Hepsiburada’nın Yeni Sahibi

Hepsiburada‘nın yeni sahibi Doğan Holding olmuştur. Başında bulunan kişi ise Hanzade Doğan Boyner‘dir.  Dünyanın en başarılı kadın temsilcilerinden biri ilan edilmiştir. Bünyesinde barındırdığı;

  • Türkiye
  • Doğu Avrupa
  • Orta doğu
  • Afrika

İçin en büyük e-ticaret ve teknoloji şirketlerinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Doğunun Amozon’u olarak lakabını almış Hepsiburada e-ticaret platformunun da başkanıdır.

Hepsiburada sahibi kim ve nereli

Hepsiburada Kimin

Hepsiburada sahibi kim ve nereli, Doğan Holding‘e aittir. Bu sene olduğu gibi yine başında Hanzade Doğan Boyner bulunmaktaydı. Yalnızca kendi yönettiği bu platform ile oldukça başarılı işler çıkarmaktadır. Hepsi burada için elde edilen gelirin herhangi bir değeri olmayacak kadar fazla bir boyuta ulaşmıştır. Bu işlerin hepsi Doğan Holding tarafından kazanılmış başarılardır.