Trendyol paylaş kazan 2023 yılı güncel tarihi ve Trendyol paylaş kazan kuponu ne zaman gelecek, birçok kişi tarafından merakla beklenmektedir. Gelin birlikte Trendyol paylaş kazan tarihlerini inceleyelim.

Trendyol paylaş kazan 2023 kampanyası en sık kullanılan seçenekler arasında yer alıyor. Genel olarak nasıl kullanıldığına dair araştırma yapıldığını söylemek de mümkündür. Bu noktada hızlıca paylaş kazan yapabilmek için Trendyol kullanıcı üyeliğinizin olması gerekiyor. Üyeliğiniz ile uygulamadan giriş yapıp favorilerim kısmında ardından ise koleksiyonların kategorisine tıklatın.

Trendyol Paylaş Kazan 2023Kazanç
Takip Ettiğin Satıcıyı Paylaş25 TL Kazan
Beğendiğin Ürünleri Paylaş25 TL Kazan
Koleksiyonları Paylaş25 TL Kazan
Üç Kurguyu Tamamla75 TL Kazan
Trendyol Paylaş Kazan 2023

Takip ettiğin satıcı mağazalarını paylaş, paylaştığın linklerdeki satıcı mağazaları o linklerden gelen kişilerden toplamda 25 takip sayısına ulaştığında 25 TL Trendyol cüzdan kuponu kazan!

Beğendiğin ürünü paylaş, paylaştığın linkten yapılacak alışveriş üzerinden ürün fiyatının %5’i kadar Trendyol cüzdan kuponu kazan.

Beğendiğin Ürünleri Paylaş 25 TL Kazan

Koleksiyonunu paylaş, paylaştığın koleksiyon 25 kaydedilmeye ulaştığında 25 TL değerinde Trendyol cüzdan kuponu kazan!

Trendyol Paylaş 150 TL Kazan 2023

Trendyol link paylaşma seçeneği için öncelikle koleksiyon linki oluşturmanız gerekiyor. Koleksiyon linklerini ise Trendyol uygulamasından ya da direk Trendyol web sitesinden oluşturabilirsiniz. Şu adımları takip ederek link oluşturup paylaşabilirsiniz;

  • Yukarıda da ifade ettiğimiz üzere uygulama ya da web sitesi üzerinden giriş yapın.
  • Ardından favorilerim sekmesine tıklayın.
  • Daha sonra ise koleksiyonlarım kısmında tıklayarak ürün koleksiyonunuzu oluşturun.
  • Oluşturduğunuz bu linki hemen Instagram gibi mecralardan paylaşarak kazanmaya başlayabilirsiniz.
  • Sadece Instagram takipçi sayısı 10.000 kişi ve üzeri olanlar trendyol link paylaşımı yapabilir.

Daha fazla Trendyol içeriği;


Trendyol’da Koleksiyon Oluşturma

Trendyol’da koleksiyon oluşturma işlemini favorilerim ardından koleksiyon sayfasına tıklayarak kolayca yapabilirsiniz. Seçili ve istediğiniz ürünleri koleksiyonunuza ekleyerek oluşturup paylaşarak kazanca çevirmeniz mümkündür.

Trendyol Paylaş Kazan Ne Zaman 2023

Trendyol paylaş kazan kampanyası ne zaman

Trendyol paylaş kazan şuanda aktif olarak yapılmaktadır. Trendyol paylaş kazan kuponu ne zaman gelecek sorusunun yanıtı ise 22 – 25 Kasım tarihleri arasında demek mümkündür.

Trendyol Paylaş Kazan Nasıl Kullanılır

Trendyol paylaş kazan nasıl kullanılır sorusuna odlukça sık cevap aranıyor. Bunun için hemen yukarıda belirttiğimiz adımları takip edebilirsiniz. Uygulama girişi, favorilerim ardından koleksiyonlarım sayfası üzerinden işlemlerinizi güvenle tamamlamanız mümkündür. Koleksiyonlarım sayfasında üç farklı kampanya yer alır. Bu kampanyalar belirli dönemlerde farklılıklar gösterebilir. Seçeceğiniz kampanya ile koleksiyonunuzu oluşturmaya devam edebilirsiniz.

Trendyol Koleksiyon Kaydetme Grubu

Trendyol koleksiyon kaydetme grubu gibi çeşitli Instagram ve whatsapp gurupları kuruluyor. whatsappgrupbul.com ve benzeri internet siteleri üzerinden bu guruplara ulaşarak dahil olabilirsiniz.