1000 yıllık bedduayı kaldıran dua içerisinde Al-i İmran suresi ve İsra suresinden ayetler bulunmaktadır. Beddua insanın başka birinden aldığı, isteyerek ya da istemeyerek de olsa bir kere söylendiğinde zarar veren bir dua türüdür.

Dualar insanların Rablerine edebildikleri yakarışlar oldukları gibi aynı zamanda ruhlarına dokunan şeyler için beddua formunda da başkalarına zarar vermek için kullanabildikleri bir yoldur. Dua etmek insanı hem yüceltebilir hem de aşağılara çekebilir.

İnsan ne yaparsa yapsın bilinç ile hareket etmelidir. Beddua etmek kişinin değerini düşürür. Bir kişi bedduaya maruz kaldığında hemen Rabbine sığınmalıdır. Bedduanın kişi üzerindeki etkilerinden sığınmak için yazımızda yer verdiğimiz duayı Misk ve Zarifan ile birlikte yazmalı ve suyunu içmelisiniz.

1000 Yıllık BEDDUAYI Kaldıran Dua Türkçe

1000 yıllık bedduayı kaldıracak kadar güçlü olan dua Kur’an-ı Kerim ayetlerinden oluşmaktadır. Duanın Türkçe karşılığını bilerek halis bir niyet ile duayı okumanız gerekir. Duayı usulüne uygun bir şekilde gerçek bir inanç ile okumalısınız. Unutmamalısınız ki dua niyetine okuduklarınız ayetlerdir. Al-i İmran suresi ve İsra Suresi içerisinde yer alan ayetlerden oluşan duanın Türkçe anlamı;

“Rabb’imiz! Verdiğin hidayetten sonra kalplerimizi saptırma. Bize katından rahmet bağışla. Çünkü bağışlayıcı olan yalnız Sen’sin. Hakk geldi, Batıl yok oldu. Kuşkusuz ki Batıl yok olmaya mahkumdur. Rabb’imiz! Sen, geleceğinden kuşku olmayan günde, insanları toplayacaksın. Kuşkusuz, Allah sözünden dönmez. Kur’an’dan indirdiğimiz şeyler, mü’minler için şifadır, rahmettir. Zalimlerin ise yalnızca hüsranını arttırır.”

1000 Yıllık Bedduayı Kaldıran Dua Arapçası

1000 yıllık bedduayı kaldıran duanın Arapçası sırasıyla Al-i İmran suresi 8.ayet, İsra suresi 81.ayet, Al-i İmran suresi 9.ayet ve İsra suresi 82. Ayetten oluşmaktadır. Duanın Arapça karşılığının Türkçe okunuşu ise aşağıdaki gibidir;

“Rabbena la tuziğ kulubena ba’de iz hadeytena ve hep lena min ledünke rahmeten inneke entel vehhab. Ve kül cael hakku ve zehekal batilu innel batile kane zehuka. Rabbena inneke caimunnasi li yevmin la reybe fih , innallahe la yuhlifül mi’ad. Venünezzilü minel Kur’ani ma hüve şifaün ve rahmetün lil mü’minin vela yezidüzzalimine illa hasara.”

Üzerindeki Laneti Kaldırmak İçin Dua

Üzerindeki laneti kaldırmak için dua koruyucu bir dua olan Ayet-el Kürsi duasıdır. Ayet-el Kürsi Mümin kimsenin koruyucu kalkanı gibidir. Bu nedenle bir koruyucu kalkana ihtiyaç duyulduğunda Müslüman kimse Ayet-el Kürsi ile Rabbine sığınmalıdır.

Bir Müslüman üzerinde beddua olduğunu düşünüyorsa bedduadan ve kötülüklerden Rabbine sığınmalıdır. Bol bol dua etmeli, Rabbinin güvencesine ihtiyaç duyduğunu kendine tekrar etmelidir. Hiçbir beddua ve lanet Allah’ın merhameti ve koruyucu gücünden büyük olamaz. Bu nedenle lanetten kurtulmak için bol bol Kur’an-ı Kerim okumanız önerilmektedir.

Uğursuzluğu Kaldıran Dua

Uğursuzluğu Kaldıran Dua

Uğursuzluğu kaldıran ve takıntılı düşüncelerden kurtulmak için genellikle beddua üzerine ortaya çıkan durumları engellemeye yarayan yukarıda yer alan dua olarak bilinir. Uğursuzluk aslında insanın peşini bırakmayan beddualar nedeni ile de ortaya çıkar.

Beddua bir insana bu dünyada zarar verebilir. Bedduanın zararından kurtulmak için bol bol dua ile insanın Rabbine sığınması gerekir. İnsanın sığınabileceği tek kaynak Rabbidir. Bu nedenle üzerinde beddua olduğunu düşünen kimse bol bol Ayet-el Kürsi ve Nas surelerini kendi için okumalıdır.

100 Yıllık Bedduayı Kaldıran Dua

100 yıllık bedduayı kaldıran dua Al-i İmran ve İsra surelerinde yer alan bazı ayetlerden oluşmaktadır. Yazımızın üst kısmında yer alan duayı gün içerisinde sürekli okuyarak beddua ve kötülüklerden korunabilirsiniz.

Duayı okurken mutlaka anlamını da aklınıza getirmeniz gerekir. Anlamını bilerek okumak Müslüman kimsenin okuduğuna inanmasını da sağlar. İnanç olmadan edilen duaların samimiyeti şüphelidir. Bu nedenle gerçek anlamda inanarak, anlamını bilerek duayı etmeli ve Rabbinize sığınmalısınız.

Bedduayı Kaldıran Dua Mutluluğun Şifresi

Bedduayı kaldıran dua, mutluluğun şifresi olarak da bilinse de aslında sürekli olarak nazar değen insanların başvurduğu bir duadır. Beddua insanın yaşamı boyunca uğursuz olarak adlandırdığı durumlarla karşılaşmasına neden olabilir.

Bir kimsenin ağzından çıkanlar dua ya da beddua olarak vuku bulduğunda bunlar karşılık bulabilir. Beddua ise ancak gönülden edilirse tutar. Beddua etmek Müslüman kimseye yakışmaz. Müslüman kimse dünya hayatında ne yaşarsa yaşasın bunun bir sınav olduğunu ve bu sınavı geçmesi gerektiğini bilir.

Müslüman kimsenin yaşadıklarına neden olan başka bir Müslümana beddua etmesi doğru değildir. Her Müslüman öldüğünde kendi kıyameti kopar. Büyük kıyamet günü geldiğinde ise herkes için kıyamet kopar. Ahirette hesap günü geldiğinde zarara uğrayan Müslüman hakkını alacağına canı gönülden inanmalıdır. 

Beddua Nasıl Bozulur?

Bedduayı bozmak için üzerinde beddua olduğunu düşünen kimse sürekli olarak Rabbine dua etmeli ve sığınmalıdır. Bedduadan korunmak için Ayet-el Kürsi okunması tavsiye edilmektedir.

Bedduayı Kaldıran Dua Cübbeli Ahmet Hoca

Bedduayı kaldırmak için öncelikle helallik almalıdır. Helallik alamadıysa kişi ahirette helalleşebilmesi için beddua ettiği kişiye bol bol dua etmelidir. Günahlarının affını dilemelidir.

Evdeki Huzursuzluk İçin Dua

Çıkmaza Girince Okunacak dua

Comments are closed.