Mahkum dizisi konusu hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Mahkum dizisi hangi diziden uyarlama işte detaylar.

Mahkum dizisi konusu, seyirciler tarafından merak konusu oldu. 14 Aralık Salı gününden itibaren ekran yolculuğuna başlayacak olan Mahkum dizisi Fox TV’de yayınlanacak. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Başarılı bir savcının hafızasını kaybetmesi ve hapishaneye düşmesiyle başlayan süreç adım adım işlenecek. Yargı dizisi ile benzer özellikler taşıdığı düşünülen Mahkum, seyirciyi ters köşeye yatırmaya hazırlanıyor. İsmail Hacıoğlu ise ilk kez aynı dizide farklı iki karakteri canlandıracak. Tek yumurta ikizleri olan Barış ve Savaş Yesari karakterlerini canlandıracak olan oyuncu, siyah ve beyazın zıtlığını yansıtacak. Onur Tuna ise Fırat Bulut karakterine hayat verecek.

Mahkum Dizisi Hangi Diziden Uyarlama

Mahkum dizisi hangi diziden uyarlama, sorusunun yanıtı ise dikkatli izleyicilerden geldi. Tanıtım bölümlerinden yola çıkarak Innocent Defendant dizisinden uyarlandığı öğrenildi. MF Yapım tarafından hazırlanan Mahkum dizisinin senaristliğini Uğraş Güneş üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Volkan Kocatürk yer alıyor.

Yapım ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre Innocent Defendant dizisinden farklı özellikler taşıyan bir dizi olduğu belirtildi. Sadece çıkış noktasında uyarlama özelliği bulunduğu iddia ediliyor. Mahkum oyuncu kadrosunda Melike İpek Yalova, Seray Kaya, Hayal Köseoğlu ve Hakan Karsak gibi isimlerde bulunuyor.

Mahkum Dizisi Fragman

Mahkum dizisi fragman, bölümüyle nefes kesmeyi başardı. Gerilim ve aksiyonu bir arada sunacak olan dizi adalet temasını ele alacak. Aynı DNA özelliklerine sahip iki kardeşin birbirinden farklı tercihlerine şahitlik edeceğiz. İyinin ve kötünün mücadelesinin işleneceği dizi de aşk ve intikam temaları da işlenecek. Misafir dizisinin erken final yapmasının ardından Mahkum yayın günü de değiştirildi.

İlk bölümü Salı akşamı ekrana gelecek olsa bile yayın günü Perşembe olarak açıklandı. Mahkum dizisinde zengin bir ailenin çocuklarının onurlu bir savcı ile mücadelesi aktarılacak. Barış ve Fırat’ın hayatları tesadüf eseri kesişecek.

Mahkum Dizisi Fragman

Mahkum Dizisi Nerede Çekiliyor

Mahkum dizisi nerede çekiliyor, sorusunun yanıtı İstanbul’dur. Barış ve Savaş Yesari karakterleri Amerika’da eğitim alan ikiz kardeşlerdir. Fırat Bulut ise Türkiye’nin dört bir yanını gezmiş başarılı bir savcıdır. İstanbul’un farklı ilçelerinde çekimleri devam eden dizi için yapım ekibinin hiçbir masraftan kaçınmadığı öğrenildi. Karakterlerin geçmiş dönemlerinin işlendiği sahneler için Amerika’da da çekim yapıldı.

Misafir Dizisi Neden Final Yapıyor

Netflix’te Bu Haftanın Rekor Kıran Filmleri ve Dizileri

Barbaros Dizisi Oyuncuları ve Rolleri

Barbaroslar dizisi nerede çekiliyor