Beton direk fiyatları 2024, güncel ekonomi durumuna, dolar kuruna, satıcı şirkete, kuruluşa, firmaya ve yapılan zamlara göre farklılık göstermektedir.

Boş arazimizin, ektiğimiz bahçemizin veya herhangi bir sebeple kendi alanımızı beton direklerle veya çitlerle çevreleme gereksinimi duyarız. Beton direk fiyatları haftalık olarak değişiklik gösterebilir. Bu yazımızda en güncel fiyatları paylaşacağız. Fakat beton direk fiyatlarını tam güncel olarak öğrenmek istediğinizde kurumlardan, ilgili mağazalardan ya da çağrı merkezlerinden öğrenebilirsiniz.

Beton direk düz fiyatları aşağıdaki gibidir;

200 cm57 TL
220 cm59 TL
240 cm58 TL
290 cm129 TL
Padanda57 TL
38’lik Mobil Çit Ayağı57 TL
48’lik Mobil Çit Ayağı57 TL

Ürününüzü almadan önce gerekli incelemeleri ve karşılaştırmaları iyi bir şekilde yapmanızı tavsiye ederiz.

2 Metre Düz Beton Direk Fiyatları

2 metre düz beton direk fiyatları, beton direk fiyatları markaya, mağazaya, kaliteye ve birçok sebeplere göre değişmektedir. Bu beton direklerin çoğu korozyona karşı etkilidir. Beton direkler uzun ömürlüdürler. Hem yanmaz hem de yıkılmaz özelliklere sahiptir. Beton direk tel ve çit yaptırmaya karar verdiyseniz düz beton direk boyu 2 metre olmasını istiyorsanız 1,5 boylarında tel örgü almanız gerekir.

  • 2 metrelik düz beton direklerinin fiyatları 57 TL + KDV olarak satışa sunulmaktadır.

Daha fazla ilgili içerik;


Hurda Boru Direk Fiyatları

Hurda boru direk fiyatları, hurda boru direkli tellerle bahçenizin çevresini uygun maliyete çevreleyebilirsiniz. Toprak veya beton zemine 3 metre aralıklarla açılan çukurlara gömülerek uygulaması yapılmaktadır. Boru direklerinin üzerine sizin isteğinize göre örgü tel çekilir.

  • Hurda boru direkli tel çitlerin fiyatı 10 ile 20 TL arasında değişiyor. Tel örgünün fiyatları 4 ile 15 TL arasında değişiyor. Bu fiyatlar sabit fiyatlar değildir. Yine markaya, kaliteye göre farklılık göstermektedir.

Bahçe Beton Direk Fiyatları

Beton Direk Fiyatları

Bahçe beton direk fiyatları sürekli farklılık gösterebilir. En doğru fiyatları öğrenmek için almak istediğiniz marka ya da mağazayı arayarak tam bilgi almaktır. Bu fiyatların hepsine KDV dahildir.

Piyasa fiyatları aşağı yukarı bahçe beton direk fiyatları;

  • 200 cm 57 TL civarındadır.

Araziler de güvenlik amacıyla yapılmaktadır. Ülkemizde arsa almak bahçe yapmak bir hobi haline gelmiştir. Hal böyle olunca insanlar arsalarını, bahçelerini korumak amacıyla direklere ihtiyaç duymaktadır. Şirkete, cinsine göre fiyatlar değişiklik gösterir. Ürünlerin hepsine KDV fiyatı eklenmektedir.

Düz Beton Direk Fiyatları

Beton Direk Fiyatları

Düz beton direk fiyatları boru direkli çitlerin fiyatına göre daha pahalıdır. Fakat düz beton direkler daha sağlam ve deha dayanıklıdır. Beton direk fiyatları sürekli güncellenmektedir. Güncel fiyatlara bakmanız gerekecektir.

  • Şu an 2 metre düz beton direk güncel fiyatı; 57 TL’dir. KDV dahildir. Fakat montaj uygulaması hariçtir.
  • 240 cm 58 TL’dir. KDV dahil değildir.
  • 290 cm 129 TL’dir. KDV dahil değildir.

Boş araziler, hava alanları, meyve ve fidan gibi yerlerde güvenlik amacıyla bahçe beton direkleri kullanılır. Dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir. Uzun ömürlüdür.

Fabrika Beton Direk Fiyatları

Fabrika beton direk fiyatları istenilen metre ile ölçüsüne ve uygulama yerine göre farklılık göstermektedir. Bunun yanı sıra güncel ekonomi durumuna göre farklılık gösterir. Fiyatlar neredeyse haftalık güncellenmektedir. Beton direk fiyatlarını araştırırken fiyatların güncellenmiş olmasına dikkat etmelisiniz. Fabrika beton direklerinin içinde demir çubukların bulunup bulunmadığına da dikkat etmenizde yarar var.

  • En güncel beton direk fiyatları 57 TL den başlayıp metresine göre 129 TL ye kadar çıkmaktadır.

Beton direk kaç metre ara ile dikilir?

Beton direk genelde bahçe etrafını tel örgü ile sarmak isteyenler tarafından kullanılmaktadır. Bahçenize beton direkleri 2.5 metre ara ile yerleştirebilirsiniz.

Beton direkler kaç metredir?

Standart boylara sahip olan beton direklerin 3 farklı şekilde boyları mevcuttur,
– 200 CM (2 metre)
– 240 CM
– 290 CM
boyutlarına göre çevreleyeceğiniz yerin ölçüsünü alabilirsiniz.