Erkeği baştan çıkarmak için kadının giyimi aslında birçok yönden etkili bir araç olabilir. Kıyafetler söz konusu kadınlar olduğunda oldukça yoğun bir çeşitlilik ile karşımıza çıkıyor. Peki bir erkeği baştan çıkarmak için nasıl giyinilmeli?

Erkeği baştan çıkarmak için kıyafetlerinizin albenisi olmalıdır. Erkeklerin ilgisini çeken bazı Bdsm kıyafetler deri kıyafetlerdir. Erotik dizilerde de olduğu gibi deri ceket ve etekler bir ortama girdiğinizde gözlerin üzerinize çevrilmesine imkan tanır. Doğru bir kombinle deri kıyafetlerin cazibesinden faydalanabilirsiniz.

Erkeği Baştan Çıkarmak İçin Nasıl Giyinmeli

Erkeğin dikkatini çekmek için gömlek giyiyorsanız yaka detaylarınıza dikkat edin. Yakası açık bir gömleğin içinden takılan altın rengi uzun bir takı çok daha seksi bir görünüme kavuşmanızı sağlayacaktır. Kalın bacaklı kadınlar altında deri bir tayt ile daha da sert bir görünüm elde edebilirsiniz.

Erkeği Baştan Çıkarmak İçin Nasıl Giyinmeli

Bir erkeği baştan çıkarmanın birçok yolu vardır. Öncelikle baştan çıkarmak istediğiniz kişinin karakteristik özelliklerini düşünmelisiniz. Birini etkilemek için onun ilgi alanlarına yönelmek her zaman iş gören bir yöntem olmuştur. Yazımızın devamında zor bir erkeği etkilemenin bazı kolay ve pratik yollarını derledik.

Zor Bir Erkeği Nasıl Etkilersin

Erkeği Baştan Çıkarmak İçin Nasıl Giyinmeli

Bir erkeği zor olarak nitelendiriyorsanız büyük bir ihtimalle kendi karakteristik özellikleri ağır basan ve kuralları olan bir erkekten bahsediyorsunuz demektir. Karşınızdaki adamın sürekli huyuna gitmek ya da sevdiği şeyleri yapmak her zaman başarılı bir sonuç getirmez. Zor erkeklerin büyük bir çoğunluğu kadının kendine özgün bir karakteri olsun ister.

Kendinize değer vererek işe başlayın. Sizden daha kıymetli kimsenin olmadığını göstermekten çekinmeyin ancak bunu ifade ederken bencil ve egoist biri gibi görünmemeye özen gösterin. Bu çirkin bir profil oluşturacaktır. Zor bir erkeği etkilemenin yolları aşağıda yer alan konularda doğru  seçimleri yapmaktan geçiyor;

  • Sağlam bir karaktere sahip olmak.
  • Kararlarının arkasında durmak.
  • Topuklu ayakkabıların cazibesi.
  • Bakımlı olmak.
  • Uzun ve bakımlı saçlara sahip olmak.
  • Küçük göğüsler ile daha özgüvenli bir duruş.
  • Az makyaj çok cilt bakımı.
  • Deri ve uyumlu kıyafetler.
  • Şık ancak varoş olmayan bir giyim tarzı.
  • Yüze yakışan bir gözlük.
  • Bakımlı bir cilde sahip olmak.
  • Dantel cazibesi.

Sevgiliyi Çıldırtmanın Yolları

Erkeği Baştan Çıkarmak İçin Nasıl Giyinmeli

Sevgiliyi çıldırtmanın yolları aslında sevgililer arasında birbirlerini arzulamalarını sağlayan bazı yöntemleri içeriyor. Sevdiğiniz kişi daha fazla arzulamak ve aynı şekilde sevdiğiniz kişinin sizi daha fazla arzulaması aşkınızı diri tutacaktır. Peki bunu nasıl başarabilirsiniz?

Erkeği Baştan Çıkarmak İçin Nasıl Giyinmeli

Sevgilinizi etkilemenin ve sizi arzulamasını sağlamanın bazı basit yolları vardır. Giyimde seksi olmaya özen gösterin. Dışarıda seksi giyinmek zorunda değilsiniz. Ancak iç çamaşırlarınıza ve ev giyiminize her zaman dikkat etmelisiniz. Danteller ve şortların cazibesini kullanabilirsiniz. 

Sevgilinizi kendinize tekrar tekrar aşık etmek istiyorsanız arzulanır olmalısınız. Bu durum da aslında her zaman kendinize yeten, bakımlı bir kadın olmanız ile doğrudan ilişkili. Başarılı insanlar her zaman daha fazla arzulanır.

Erkeği Baştan Çıkarmak İçin Ne Yapmalı

Erkeği Baştan Çıkarmak İçin Nasıl Giyinmeli

Erkeği baştan çıkarmak için yapılması gerekenler karşınızdaki erkeğe göre belirlenmelidir. Bir erkeği baştan çıkarmanın yolu kimi zaman kırmızı bir ruj olabilirken çoğu zaman karakteristik davranışlar olmaktadır.

Kadının karakteri sert ve kendine güveni yüksek olması halinde karşıdaki erkek tarafından ilgi çekici bulunur. Böylece erkeğin dikkatini çekmek olanaklı olur. İlk dikkat çekişten sonra ise her şey giyim, bakım, makyaj, parfüm gibi basit taktiklere kalıyor. Bir erkeği baştan çıkarmak için aşağıda yer alan püf noktaları değerlendirebilirsiniz.

  • Onu arzuladığınızı minik adımlar ile hissettirin. Kendinizi tamamen ona bırakmayın.
  • Karşınızdaki insana güven vermeye özen gösterin.
  • Kişisel bakımınıza, vücudunuzun sağlıklı olmasına ve cilt bakımınıza dikkat edin.
  • Kendi kendinize yeten sağlıklı bir karaktere sahip olduğunuzu gösterin.
  • Özgüveninizi koruyun.
  • Kadınlar her zaman bekler taktiğini unutun. Gerekirse ilk adımı atın. Bu karşı tarafı etkileyecektir.
  • Ortak ilgi alanları edinin ve rastgele konu açıldığında bu konulardan ondan önce bahsetmeye başlayın. Size kendini yakın hissetmesi için ortak ilgi alanlarınız olduğunu kendi fark etmesini sağlayın.
  • Güzel bir koku seçin. Kokunuz hafif olduğu kadar çekici de olmalıdır. Ağır kokulardan uzak durun.

Daha fazla ilgili içerik;

Bir erkeği nasıl etkilersiniz?

Kendiniz olun
İlgi çekici olun
Ona iltifat edin
Onunla ilgilenin

Erkekler nereden öpülmekten hoşlanır?

Dudak
Boyun
Kulak arkası
Sırt
Göğüs

Erkekler ne denmesinden hoşlanır?

„Çok çekicisin.“
„Çok akıllısın.“
„Çok başarılısın.“
„Seninle vakit geçirmekten gerçekten keyif alıyorum.“
„Beni güldürüyorsun.“
„Seninle birlikte kendimi özel hissediyorum.“

Dudaklar erkekleri etkiler mi?

Dudaklarınızı düzenli olarak nemlendirin.
Dudaklarınızın rengini parlatıcı veya ruj kullanarak vurgulayın.
Dudaklarınızın şeklini vurgulamak için dudak kalemi kullanın.
Dudaklarınızın masajını yapın.