Banka hesabından ininal karta para gönderme ve İninal hangi atm’lerden para çekilir, bilgilendiriyoruz. İninal sanal kart Şok para yükleme ve İninal kart’a para yükleme atm’den nasıl yapılır, gelin birlikte inceleyelim.

 İninal Kart sanal karta para yükleme işlemi Migros, Şok benzeri marketlerden ve bankalar aracılığı ile yapılabilmektedir. Sanal kart uygulaması son yıllarda artan internet üzerinden gerçekleşen hırsızlıklar sonrasında kullanılmaya başlanan bir uygulamadır.

Sanal kart tanımlaması sonrasında İninal kartın farklı bir parçası olan sanal kartı kullanmak mümkündür. Sanal kartların kullanılabilmesi için içerisinde bakiye yüklenmesi şarttır. İninal sanal karta para yükleyebileceğiniz bazı kanallar;

  • Teknosa, Migros, Şok benzeri anlaşmalı marketlerin kasalarında sanal kart numarasını söyleyerek,
  • Çoklu kullanıma uygun bir banka atmsinden kartsız işlemler menüsünü kullanarak,
  • Banka hesaplarından sanal kart numarası yardımı ile,
  • Online bankacılık ile sanal kart numarasını yazarak transfer yaparak,
  • Cüzdan uygulaması ile.

İninal Sanal Kart Barkod Numarası

İninal sanal kart barkod numarası öğrenme aslında oldukça basit bir işlemdir. İninal cüzdanınıza giriş yaptıktan sonra ana sayfanızda yer alan sanal kartınızın görseline tıklamalısınız. İninal kartın görseline tıkladıktan sonra fiziksel kartın barkod numarası ve sanal karta ait tüm bilgilere ulaşmanız mümkündür.

İninal sanal karta ait barkod numarasını bulmakta güçlük çekiyorsanız sanal kartınızın barkod numarasını öğrenmek için müşteri hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra sanal kart barkod numarası öğrenmek istediğinizi dile getirin. Bilgi teyidi sonrasında sanal kart barkod numaranızı öğrenebilirsiniz.


Daha fazla ininal içeriği;


İninal Kart Para Yükleme Ücreti

İninal Kart Para Yükleme Ücret

İninal kart para yükleme ücreti kartın hangi kanal ile para yüklendiğine göre değişir. Kart para yükleme ücretlerinin çeşitlenmesi ise kullanılan kanalların komisyon oranlarına göre belirlenmektedir. Aşağıda yer alan listede İninal kart para yükleme yerleri ve ücretlerini öğrenebilirsiniz.

Para Yükleme Yapılabilecek YerlerPara Yükleme Komisyon Tutarı
PTT Matik ve Banka ATM’leriYatırılan tutarın %1.15’i + 1,04 TL
Akbank Kartsız İşlemlerÜcretsiz
İninal Cüzdan EFT/HavaleMesai saatler içerisinde ücretsiz, Mesai saatleri dışında 5 TL.
Kipa2 TL ücret.
Macrocenter2 TL ücret.
İninal Cüzdan Uygulaması2 TL ücret.
Migros2 TL ücret.
Pratik işlem NoktalarıÜcretsiz
N Kolay2 TL ücret.
Şok2 TL ücret.
Teknosa2 TL ücret.
Havale/EFTÜcretsiz.

Yukarıda yer alan kanallar aracılığı ile yapılan işlemlerde hızlı bir şekilde para yüklemesi yapabilirsiniz. Para yüklemesi yaptığınızda ücret alınmayan iki temel nokta bulunmaktadır. Akbank’a ait olan ATM’ler üzerinden yapılan kartsız işlemler seçeneği ve pratik işlem noktaları ile hızlı bir şekilde ücret ödemeden kartınıza para yükleyebilirsiniz.

İninal Karta En Fazla Kaç TL Yüklenir

İninal karta en fazla kart limiti kadar para yüklenebilmektedir. Kartınızda hiç bakiye olmadığını varsayarsak kart limitiniz de en fazla 750 TL olabilir. Bu durumda kart limitiniz kadar yükleme yapabilirsiniz.

İninal kartların limiti doğrulama sonrasında 750 TL’ye yükselmektedir. İlk alındığında 350 TL gibi bir limit bulunur. Kartın tanımlanması sonrasında limit yükseltilir. Daha fazla limit yükseltme işlemi de yapılamadığı bilinmektedir.